Γαρίδες με σάλτσα παρμεζάνας
12:24 - 28/05/2022
Υλικά 500 γρ. jumbo γαρίδες 1 κ. σ. βούτυρο (ή ελαιόλαδο) 2 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον για σερβίρισμα 1 κ. γλ. κορν φλάουρ ανακατεμένο με 1 κ. σ. γάλα 3- 4 κ. σ. χυμό λεμονιού (προσαρμόστε την οξύτητα ανάλογα με τα γούστα σας) Εκτέλεση Προθερμάνετε το βούτυρο (ή το λάδι) σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Τηγανίστε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Προσθέστε το σκόρδο στο υπόλοιπο βούτυρο (ή λάδι) στο τηγάνι και σοτάρετε για περίπου 1 λεπτό. Χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή, προσθ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr