Γαρίδες με σάλτσα παρμεζάνας

12:24 - 28/05/2022

Υλικά 500 γρ. jumbo γαρίδες 1 κ. σ. βούτυρο (ή ελαιόλαδο) 2 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον για σερβίρισμα 1 κ. γλ. κορν φλάουρ ανακατεμένο με 1 κ. σ. γάλα 3- 4 κ. σ. χυμό λεμονιού (προσαρμόστε την οξύτητα ανάλογα με τα γούστα σας) Εκτέλεση Προθερμάνετε το βούτυρο (ή το λάδι) σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Τηγανίστε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Προσθέστε το σκόρδο στο υπόλοιπο βούτυρο (ή λάδι) στο τηγάνι και σοτάρετε για περίπου 1 λεπτό. Χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή, προσθ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Διαμαρτυρίες για τη Γάζα σε εκδήλωση των Δημοκρατικών με παρόντες τον Μπάιντεν, τον Ομπάμα και τον Κλίντον

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μέσα στη φύση

«Σκύλος στο δρόμο»: Μία διαφορετική γιορτή για τα αδέσποτα

Οι σχέσεις, οι διαδρομές, τα σχέδια, η συνεννόηση, τα λάθος μηνύματα και τα ονόματα για τις αντικαταστάσεις στο Μαξίμου

Ο τρόπος που τρως το τοστ λέει πολλά για την προσωπικότητα σου

Έβαλε filler στα χείλη και το πρόσωπο της πρήστηκε τόσο που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα