Γαρίδες με σάλτσα παρμεζάνας

12:24 - 28/05/2022

Υλικά 500 γρ. jumbo γαρίδες 1 κ. σ. βούτυρο (ή ελαιόλαδο) 2 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον για σερβίρισμα 1 κ. γλ. κορν φλάουρ ανακατεμένο με 1 κ. σ. γάλα 3- 4 κ. σ. χυμό λεμονιού (προσαρμόστε την οξύτητα ανάλογα με τα γούστα σας) Εκτέλεση Προθερμάνετε το βούτυρο (ή το λάδι) σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Τηγανίστε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Προσθέστε το σκόρδο στο υπόλοιπο βούτυρο (ή λάδι) στο τηγάνι και σοτάρετε για περίπου 1 λεπτό. Χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή, προσθ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!