Κατσούλης: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας του - «Μου είναι πολύ δύσκολο…»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατέρος Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Είναι πολύ δύσκολο»
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από
To άρθρο Κρατέρος Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Είναι πολύ δύσκολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤο μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη μετά τον θάνατο της μητέρας του: «Μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά»
Σε πένθος βρίσκεται ο Κρατερός Κατσούλης καθώς έχει μόνο λίγα 24ωρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Ουρανία Καλλίδου. Η Άνια, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι πέθανε στα 78 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Από την ώρα που δημοσιοποίησε την απώλειά της, ο Κρατερός Κατσούλης […]
The post Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη μετά τον θάνατο της μητέρας του: «Μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr