Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά- Έτοιμη για high-tech επενδύσεις η Θεσσαλονίκη»

08:26 - 29/05/2022

Ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης δίνει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το στίγμα των προθέσεών του για τη θητεία του αλλά και το πώς βλέπει τις προοπτικές της χώρας μας.Ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης δίνει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το στίγμα των προθέσεών του για τη θητεία του αλλά και το πώς βλέπει τις προοπτικές της χώρας μας.«Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά»

Ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα υπογραμμίζει την «ενισχυμένη γεωστρατηγική σημασία» της χώρας μας και τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν «προτιμώμενο εταίρο για τις ΗΠΑ» -  Ο όρκος στον πατέρα να μην ξεχάσει ποτέ τις ρίζες του και το ελληνικό φιλότιμο

Διαβάστε το στο

Τζορτζ Τσούνης: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε ενεργειακό κόμβο – Μαγνήτης για high-tech επενδύσεις η Θεσσαλονίκη

«Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά», δήλωσε ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Διαβάστε το στο

Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά

Το στίγμα των προθέσεών του για τη θητεία του έδωσε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, σημειώνοντας ότι η χώρας μας «στέκεται στα πόδια της», μετά από τη δεκαετή οικονομική κρίση και την υγειονομική κρίση του κορονοϊού. «Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά και νομίζω ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά», είπε αρχικά. Στην πρώτη συνέντευξή του στην Ελλάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 10 Μαΐου, ο κ. Τσούνης υπογραμμίζει την «ενισχυμένη γεωστρατηγική σημασία» της χώρας μας, όχι μόνο λόγω της τοποθεσίας της αλλά και του γεγονότος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζορτζ Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά - «Μαγνήτης» για επενδύσεις high-tech η Θεσσαλονίκη

«Ευγνώμων και περήφανος» που θα περάσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ δηλώνει ο Τζορτζ Τσούνης εκφράζοντας την πεποίθηση «ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά».

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τζορτζ Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά - Μαγνήτης για επενδύσεις high-tech η Θεσσαλονίκη

Συνέντευξη του νέου πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στη Σοφία Παπαδοπούλου

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τζορτζ Τσούνης (πρέσβης ΗΠΑ): Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά – Απίστευτα σημαντική η Αλεξανδρούπολη

«Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά και νομίζω ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά». Μ’ αυτή τη φράση, ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης δίνει το στίγμα των προθέσεών του για τη θητεία του αλλά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά»

Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά» ekomninou Sun, 29/05/2022 - 08:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά» τονίζει ο Τζορτζ Τσούνης

«Μαγνήτης για επενδύσεις high-tech η Θεσσαλονίκη». «Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά και νομίζω ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά». Μ’ αυτή τη φράση, ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης δίνει, σε συνέντευξή Το άρθρο «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά» τονίζει ο Τζορτζ Τσούνης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τζορτζ Τσούνης: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα - Μαγνήτης για επενδύσεις high-tech η Θεσσαλονίκη

Ο Τζορτζ Τσούνης, είναι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας. Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 10 Μαΐου. Μεταξύ άλλων μιλάει για το στίγμα των προθέσεών του για τη θητεία…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τζορτζ Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά

«Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά και νομίζω ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά». Μ’ αυτή τη φράση, ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης δίνει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το […] Τζορτζ Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τζορτζ Τσούνης: Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά

«Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά και νομίζω ότι οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά».

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας