Δάκης: Πώς βγήκε το όνομά του;

13:10 - 29/05/2022

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης μεσουρανούσε για δεκαετίες στην ελληνική μουσική σκηνή, ενώ είχε συνεργαστεί με σπουδαίους έλληνες στιχουργούς και συνθέτες. Απέκτησε φανατικές θαυμάστριες χάρη στη βελούδινη φωνή αλλά και το ... Περισσότερα To άρθρο Δάκης: Πώς βγήκε το όνομά του; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δάκης: Η αποκάλυψη για το πως πήρε το όνομά του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Δάκη μετά από χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Το πραγματικό όνομα του Δάκη ήταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Όταν όμως πήγε στον Μάτσα για να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο και του είπε ολόκληρο το όνομά του, εκείνος σχολίασε πως αυτό θα του ταίριαζε μόνο αν τραγουδούσε ρεμπέτικα. Έτσι χρησιμοποίησε το υποκοριστικό από το όνομα με το οποίο τον φώναζε η μητέρα του: Βρασιδάκης-Δάκης. Ο Δάκης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ: «Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας του Μάκη Μάτσα, ο Μίνως “πώς σε λένε;” Λέω “Δάκη”. Μου λέει το μικρό; Λέω “όχι, το μικρό είνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δάκης - Πώς βγήκε το όνομά του;

Τι είχε αποκαλύψει ο ίδιος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαρία Τζομπανάκη για Ορφέα Αυγουστίδη: Θα ήθελα να μην τον είχα στεναχωρήσει καθόλου

Σέλτικ: Οπαδοί αποδοκίμασαν και πέταξαν αντικείμενα στον νέο προπονητή της ομάδας

Ο Ρομπ Ράινερ έλεγε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ο γιος του ήταν καθαρός από τα ναρκωτικά εδώ και έξι χρόνια

METLEN – KNDS: Υπεγράφη deal για την κατασκευή 200 τμημάτων του άρματος μάχης LEOPARD 2A8 στον Βόλο

Βασίλειος Κωστέτσος για τις επικείμενες καταγγελίες σε βάρος τραγουδιστή: «Συναινούν και εκ των υστέρων θυματοποιούνται

Ο Φιν Γούλφχαρντ σκηνοθέτησε μουσικό βίντεο για το τραγούδι του Τζορτζ Χάρισον «Give Me Love»