Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή, θα αποτύχω»
19:32 - 29/05/2022
Μια πολύ ουσιαστική και ειλικρινή αναδρομή επέλεξε να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή, θα αποτύχω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή και θα αποτύχω»
Το μήνυμα της παρουσιάστρια στους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις
Διαβάστε το στο Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται για τις Πανελλήνιες: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι θα αποτύχω»
Μια αναδρομή στις Πανελλήνιες εξετάσεις επέλεξε να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλεονώρα Μελέτη: Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή, θα αποτύχω
Μια πολύ ουσιαστική και ειλικρινή αναδρομή επέλεξε να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο, 26 χρόνια πριν, με αφορμή την πρεμιέρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από εκείνην ακριβώς τη χρονιά την οποία και συνόδευσε με μια μακροσκελή ανάρτηση. «1996. Παραμονή πανελλαδικών εξετάσεων. Ακούω discman, πιθανότατα Eros Ramazzotti. Με αφορμή τις πανελλαδικές θέλω να σας πω μια ιστορία. Τότε κανείς δεν ήξερε ότι θα δώσω εξετάσεις. Θεωρούσαν δεδομένο ότ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλεονώρα Μελέτη: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή και ότι θα αποτύχω»
Από την Παρασκευή οι μαθητές όλη της χώρας ξεκινούν τον δικό τους αγώνα αφού δίνουν Πανελλήνιες. Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε τα δικά της μαθητικά χρόνια και τον αγώνα που έδωσε για να περάσει στη σχολή που ήθελε. Έναν αγώνα στον οποίο, όπως υποστηρίζει, οι άλλοι θεωρούσαν ότι θα αποτύχει. «1996. Παραμονή πανελλαδικών εξετάσεων. Ακούω discman, […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή και ότι θα αποτύχω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr