Χριστίνα Μπόμπα: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της – «Ζούμε στο 2022 άραγε;»

20:04 - 29/05/2022

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram, όπου καθημερινά μοιράζεται πολλές To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της – «Ζούμε στο 2022 άραγε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Ξέσπασμα για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της – Έχουμε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;

Η γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα «ξέσπασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αφορμή στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, από πολλούς χρήστες οι οποίοι την κατηγορούν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει ως μητέρα. Το απόγευμα της Κυριακής (29/5) αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις στα Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;». Δείτε τις αναρτήσεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram, όπου καθημερινά μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ενοχλημένη από τα σχόλια στις τελευταίες της φωτογραφίες – «Έχουμε 2022 ή Μεσαίωνα;»

Ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο έκανε τα προηγούμενα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα. Η influencer παρευρέθηκε σε event όπου βραβεύονταν digital δημιουργοί και έτσι έμεινε για λίγες ώρες στην πόλη του στυλ και της μόδας. Κατά την παραμονή της εκεί φωτογραφήθηκε στην πόλη με με black & white σύνολο το οποίο προκάλεσε […] The post Χριστίνα Μπόμπα: Ενοχλημένη από τα σχόλια στις τελευταίες της φωτογραφίες – «Έχουμε 2022 ή Μεσαίωνα;» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της