«Δύσκολα θα παίξω στην Μπάγερν Μονάχου του χρόνου»
12:18 - 30/05/2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το μεγάλο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι η Μπάγερν, η οποία θέλει να τον κρατήσει μέχρι την επόμενη σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Από τη μεριά του ο Πολωνός σταρ έχει κάνει ξεκάθαρη με κάθε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε»
Απόλυτα ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του ο έμπειρος στράικερ στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πολωνίας.
Διαβάστε το στο Λεβαντόφσκι: «Δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν του χρόνου»
Την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έδειξε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
The post Λεβαντόφσκι: «Δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν του χρόνου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΛεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε»
Απόλυτα ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του ο έμπειρος στράικερ στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πολωνίας Το μεγαλύτερο συνέδριο για προπονητές ποδοσφαίρου, γυμναστές, αναλυτές scouter και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες έρχεται αποκλειστικά από το Gazzetta. Κλείσε θέση τώρα! «Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία. Η […]
The post Λεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΛεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε»
Λεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε»
30/05/2022
Οριστικά παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πολωνίας, ο έμπειρος φορ κατέστησε σαφές πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Βαυαρών!
«Η εποχή μου στην Μπάγερν έχει τελειώσει. Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω να παίζω στην ομάδα άλλο. Η Μπάγερν είναι ένας σοβαρός σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα με κρατήσει, δεν θέλω να παίξω άλλο εκεί. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση. Ελπίζω πως δεν θα με σταματήσουν», είπε αρχικά και άφησε… άφωνους άπαντες με την έντονη επιθυμία του για αποχώρηση.
«Δεν θα συνε
Διαβάστε το στο filathlos.gr