Μήνυμα Δ. Παπαδημούλη για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη

13:02 - 30/05/2022

Μήνυμα για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο και τον Απόστολο Σάντα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης. «Σαν σήμερα 30/5/1941, ο 19χρονος Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Μετά την τιμητική ονομασία αίθουσας του Ευρωκοινοβουλίου με το […] Το άρθρο Μήνυμα Δ. Παπαδημούλη για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα Δένδια για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη

Μήνυμα για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Το κατέβασμα της σημαίας της ναζιστικής Γερμανίας στην Ακρόπολη από Μ. Γλέζο – Λ. Σάντα ήταν μία από τις πρώτες και πλέον εμβληματικές πράξης αντίστασης», ανέφερε ο κ. Δένδιας. Δείτε το Tweet του Υπουργού:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δένδιας για επέτειο υποστολής της σβάστικας από την Ακρόπολη: «Εμβληματική πράξη αντίστασης»

Μήνυμα για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέρασαν 81 χρόνια από την υποστολή της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη: Δένδιας – Εμβληματική πράξη αντίστασης

Σαν σήμερα πριν από 81 χρόνια, περίπου ένα μήνα μετά την εισβολή των Ναζί στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μία από τις ηρωικότερες πράξεις αντίστασης κατά των κατακτητών.Σαν σήμερα πριν από 81 χρόνια, περίπου ένα μήνα μετά την εισβολή των Ναζί στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μία από τις ηρωικότερες πράξεις αντίστασης κατά των κατακτητών.Εκείνο το βράδυ της 30ής προς την 31η Μαΐου ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας σκαρφαλώνουν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και υποστέλλουν την σημαία με την σβάστικα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μήνυμα Δένδια για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη

Μήνυμα για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.   «Το κατέβασμα της σημαίας της ναζιστικής Γερμανίας στην Ακρόπολη από Μ. Γλέζο - Λ. Σάντα ήταν μία από τις πρώτες και πλέον εμβληματικές πράξης Το άρθρο Μήνυμα Δένδια για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

81χρόνια από την υποστολή της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη

Σαν σήμερα πριν από 81 χρόνια, περίπου ένα μήνα μετά την εισβολή των Ναζί στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μία από τις ηρωικότερες πράξεις αντίστασης κατά των κατακτητών. Εκείνο το βράδυ της 30ής προς την 31η Μαΐου ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας σκαρφαλώνουν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και υποστέλλουν την σημαία με την σβάστικα που κυμάτιζε τις προηγούμενες εβδομάδες. Το άρθρο 81χρόνια από την υποστολή της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά