#Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: Η επίθεση του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πρωτοφανής στα χρονικά της ΕΕ

Newsique.gr
Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζει την ανακοίνωση του Αρείου Πάγου σχετικά με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα. “Η επίθεση του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πρωτοφανής στα χρονικά της ΕΕ”, σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης. Τονίζει δεν πως “αποτελεί μείζον θεσμικό ατόπημα”. “Αντί για την εμπλοκή του […] Το άρθρο Παπαδημούλης: Η επίθεση του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πρωτοφανής στα χρονικά της ΕΕ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 15/02/2024

Παπαδημούλης για Κασσελάκη: Δεν είναι εύκολο για κάποιον που ήταν θαυμαστής του Μητσοτάκη να είναι ηγέτης της Αριστεράς

thetoc.gr
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εκτίμησε ότι θα συνεχιστεί η καθοδική πορεία.
09:09 03/01/2024

Παπαδημούλης: «Θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ»

lykavitos.gr
Το πρωί της Τετάρτης ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και όπως εκτίμησε «θα συνεχίσουν να υπάρχουν αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ενώ υπογράμμισε πως η «Νέα Αριστερά»
11:17 06/12/2023

Παπαδημούλης στον ΣΚΑΪ: «Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Τσίπρας είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη»

Skai.gr
Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ- Τι είπε για τους «11»
08:37 04/12/2023

Εντάσσεται στους «11» ο Δημήτρης Παπαδημούλης

tovima
Ο ευρωβουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.
15:00 03/12/2023

Παπαδημούλης: Θα εκπροσωπήσω τους «11» στο ευρωκοινοβούλιο – «Υπό την ηγεσία Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε ανυποληψία»

paraskhnio.gr
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό απο τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσει τους «11» και θα τους εκπροσωπήσει στην ευρωβουλή. «Θέλοντας να είμαι συνεπής με την πορεία μου 50 χρόνια στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, επέλεξα να στηρίξω τον υπό διαμόρφωση Το άρθρο Παπαδημούλης: Θα εκπροσωπήσω τους «11» στο ευρωκοινοβούλιο – «Υπό την ηγεσία Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε ανυποληψία» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 03/12/2023

Δ. Παπαδημούλης: Θα εκπροσωπώ τη νέα Κ.Ο. στο Ευρωκοινοβούλιο

naftemporiki.gr
Την στήριξή του στη νέα Κ.Ο. που συγκροτούν οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δημήτρης Παπαδημούλης, δηλώνοντας πως μέχρι τη λήξη της θητείας του θα… Δ. Παπαδημούλης: Θα εκπροσωπώ τη νέα Κ.Ο. στο Ευρωκοινοβούλιο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 03/12/2023

Παπαδημούλης: Κοιτάμε μπροστά – Δεν θέλουμε εμφύλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη

Newsique.gr
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθηνού, έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της Αριστεράς, Δημήτρης Παπαδημούλης. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Αριστεράς μετά την αποχώρηση μιας σειράς πρωτοκλασάτων στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στις […] Το άρθρο Παπαδημούλης: Κοιτάμε μπροστά – Δεν θέλουμε εμφύλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 29/11/2023

Φυλλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, έμεινε με 36 βουλευτές!

tilegrafimanews.gr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο της ομάδας της Εφης Αχτσιόγλου με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη επισημοποιήθηκε σήμερα με την ανεξαρτητοποίηση 9 βουλευτών, τη διάσπαση του κόμματος και τoν σχηματισμό νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου οπότε και αναμένονται οι πρώτες κινήσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα, μετά την αποχώρηση των εννέα βουλευτών της ομάδας Αχτσιόγλου. Παράλληλα θα ανακοινωθεί η νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τη μορφή του Πολιτικού Κέντρου, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητήσει από τους εννιά βουλευτές που αποχώρησαν να παραδώσουν τις
16:46 23/11/2023

Αποχώρησε και ο Δ. Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

blueskytv.gr
Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «καθαρά πολιτικούς λόγους» ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τους γραμματείς του κόμματος. Ο κ. Παπαδημούλης ανακοινώνει ότι υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι «είναι αυτονόητο» ότι θα συνεχίσει να μετέχει στην […] Αποχώρησε και ο Δ. Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ on BLUE SKY.
16:46 23/11/2023

Παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης – Η ανάρτηση στα social media

logiastarata.gr
Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μόλις ενημέρωσα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απόφασή μου να μην είμαι πλέον μέλος του κόμματος. Υπέβαλλα επίσης παραίτηση από τη θέση του Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατέχω από τον Ιούλιο του 2014, μετά από πρόταση του […] The post Παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης – Η ανάρτηση στα social media appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:00 23/11/2023

Και ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

news.gr
Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Επικεφαλής της Ευρωομάδας του κόμματος
12:37 23/11/2023

Φυλλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ: Εφυγε και ο Παπαδημούλης - Παραιτήθηκε και από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος

lykavitos.gr
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ παράλληλα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος.
12:17 23/11/2023

Νέα τιμητική διάκριση για τον Δημήτρη Παπαδημούλη: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Σπιτιού της Ευρωπαϊκής Ιστορίας», ο μόνος Έλληνας και ο μόνος από την Αριστερά

Newsique.gr
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σπιτιού της Ευρωπαϊκής Ιστορίας» θα αποτελεί για τα επόμενα 5 χρόνια ο Έλληνας Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης. Η νέα σημαντική τιμητική διάκριση έρχεται μετά από ομόφωνη απόφαση του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθιστώντας τον Δημήτρη Παπαδημούλη τον μόνο Έλληνα και το […] Το άρθρο Νέα τιμητική διάκριση για τον Δημήτρη Παπαδημούλη: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Σπιτιού της Ευρωπαϊκής Ιστορίας», ο μόνος Έλληνας και ο μόνος από την Αριστερά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
09:58 21/11/2023

Καρφιά Παπαδημούλη για Κασσελάκη: «Δεν είναι αυτοκράτορας» – Υπαρκτό το σενάριο ρήξης, να παρέμβει ο Τσίπρας

Newsbeast.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος να είναι εξαιρετικά βαρύ με τάσεις διάσπασης. Η αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο της εσωκομματικής σύγκρουσης, ενώ έτερος ευρωβουλευτής του κόμματος, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτήρισε την κατάσταση δύσκολη. «Η εντολή που έχουμε από τον κόσμο είναι ως αξιωματική αντιπολίτευση να ασκήσουμε ουσιαστικό έλεγχο στην κυβέρνηση, που ήδη άρχισε να φθείρεται -με κριτική και αντιπρόταση-, να ανακάμψουμε στις ευρωεκλογές και να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση του τόπου στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτό οφείλει να είναι το συλλογικό μας πλάνο», δήλωσε μιλών
12:00 23/10/2023

Παπαδημούλης: Δεν είναι απίθανο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι τρίτος στις Ευρωκλογές

el.gr
Στην εκτίμηση ότι «δεν είναι ανύπαρκτο το ενδεχόμενο να έρθουμε τρίτοι στις Ευρωκλογές» προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ζητώντας «από τώρα να εργαστούμε για να το αποτρέψουμε». Το άρθρο Παπαδημούλης: Δεν είναι απίθανο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι τρίτος στις Ευρωκλογές εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:09 20/10/2023

Δ.Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χρειάζεται ένα πιο συμπεριληπτικό management, με συλλογικότητα και αξιοκρατία»

Newsique.gr
Την ανάγκη να υπάρξει «ένα πιο συμπεριληπτικό management στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με συλλογικότητα και αξιοκρατία» υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας πως «όποιος έχει τη μεγαλύτερη δύναμη έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη». Ο Δημ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο Attica TV και το δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνης, επισήμανε ότι είναι […] Το άρθρο Δ.Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χρειάζεται ένα πιο συμπεριληπτικό management, με συλλογικότητα και αξιοκρατία» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 20/10/2023

Σε πτώση ο Σύριζα – Προβληματισμός μετά την προβολή Κασσελάκη

tilegrafimanews.gr
Βαθύς προβληματισμός επικρατεί από χθες στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς οι επιδόσεις του κόμματος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την κοινωνική απήχηση του κόμματος, αλλά και την προοπτική ανάκαμψής του σε τροχιά εξουσίας. Σε απόλυτους αριθμούς, ο ΣΥΡΙΖΑ κυμάνθηκε σε ποσοστά μικρότερα των εθνικών εκλογών του Ιουνίου, όταν η αξιωματική αντιπολίτευση συγκέντρωσε 17.83%, ενώ έχει να ελπίζει σε μία μόλις εκλογική περιφέρεια για το δεύτερο γύρο, αυτή της Θεσσαλίας, όπου ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κουρέτας κατετάγη δεύτερος, δικαιώνοντας τη Χαριλάου Τρικούπη για την αρχική επιλογή της. Μονοψήφια ποσοστά Ωστόσο, η
08:46 09/10/2023

Τα μηνύματα Παπαδημούλη σε Αποστολάκη-Αντώναρο

matrix24.gr
Μερικά μηνύματα με σημασία στέλνει αυτές τις μέρες, σε πολλαπλές παρεμβάσεις του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στηριζόμενος στην πορεία 50 χρόνων στην Αριστερά. Συγκεκριμένα, ο Παπαδημούλης στέλνει προσωπικά μηνύματα σε νεοεισελθέντες στον χώρο αυτό και τούς ζητεί να σκεφτούν λίγο πόσο... [...]
09:46 03/10/2023

Δ.Παπαδημούλης: Ερώτηση στην Κομισιόν για παραβίαση απορρήτου προσωπικών δεδομένων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες

Newsique.gr
Ερώτηση στην Κομισιόν για την παραβίαση των αρχών απορρήτου από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και την πώληση προσωπικών δεδομένων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων, υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης. Με αφορμή πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα MozillaFoundationσε 25 μάρκες αυτοκινήτων «όλες οι υπό εξέταση μάρκες απέτυχαν […] Το άρθρο Δ.Παπαδημούλης: Ερώτηση στην Κομισιόν για παραβίαση απορρήτου προσωπικών δεδομένων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 02/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load