Φωτιά τώρα στη Λάρισα σε χώρο ανακύκλωσης

16:46 - 30/05/2022

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5)σε ανοιχτό χώρο ανακύκλωσης έξω από τη Λάρισα. Στο σημείο – στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας, λίγο πριν τη διασταύρωση για κοινότητα Ελευθεραί – επιχειρούν πυροσβέστες με 10 πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά, για την ώρα, δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Ειδήσεις σήμερα Σύνοδος Κορυφής: Ο […] Το άρθρο Φωτιά τώρα στη Λάρισα σε χώρο ανακύκλωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά τώρα σε υπαίθριο χώρο στον Βοτανικό

Καίγονται ξύλα και απορρίματα - Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

Διαβάστε το στο

Φωτιά στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας σε χώρο ανακύκλωσης

Φωτιά ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης έξω από τη Λάρισα. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στη μάχη για να ελεγχθεί η φωτιά στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας, κοντά στη διασταύρωση για Ελευθερές ρίχτηκαν 18 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε ανοιχτό χώρο ανακύκλωσης έξω από τη Λάρισα. Δείτε την ενημέρωση της πυροσβεστικής:  ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας σε χώρο ανακύκλωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]