Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Πρωινό» - Έκλεισαν άρον άρον την εκπομπή Λιάγκας και Σκορδά

12:06 - 31/05/2022

Πριν από λίγη ώρα και κατά της διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως έχουν δεχθεί τηλεφώνημα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας - H ανάρτηση της παρουσιάστριας

Τι συνέβη τελικά;

Διαβάστε το στο

Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Πρωινό»: Διέκοψαν την εκπομπή και εγκατέλειψαν το στούντιο

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Τηλεφώνημα για βόμβα δέχτηκαν στον ΑΝΤ1 λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι. Ο Γιώργος To άρθρο Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1: Τι είπαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας (βίντεο)

Τηλεφώνημα για βόμβα δέχτηκαν στον ΑΝΤ1 λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι. Ο Γιώργος Λιάγκας προανήγγειλε στο τηλεοπτικό κοινό ότι υπάρχει πιθανότητα να μην επιστρέψουν με τη Φαίη Σκορδά στον «αέρα» μέχρι να δουν τι έχει συμβεί. «Υπάρχει πιθανότητα να μην γυρίσουμε γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»