Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV
16:04 - 01/06/2022
Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV. Η νέα σεζόν, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στον κύκλο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV
Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΟλοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV
Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV. Η νέα σεζόν, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης
Το άρθρο Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου
Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV.
Διαβάστε το στο neolaia.grΟλοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV
Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV. Η νέα σεζόν, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου με τίτλο «Έτερος [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr