Ο Τζόνι Ντεπ νίκησε «στα σημεία» το δικαστήριο με την Αμπερ Χερντ
23:16 - 01/06/2022
Παρότι αμφότεροι κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ο διάσημος σταρ θα λάβει αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. δολάρια και θα καταβάλει στη σύζυγό του... 2 εκατ. δολάρια
The post Ο Τζόνι Ντεπ νίκησε «στα σημεία» το δικαστήριο με την Αμπερ Χερντ appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να «αναστήσει» την καριέρα του μετά τη δικαστική νίκη επί της Άμπερ Χερντ;
Οι ένορκοι στο δικαστήριο της Βιρτζίνια έκριναν πως η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Θα μπορούσε η ετυμηγορία να βοηθήσει τον διάσημο ηθοποιό να «αναστήσει» την φθίνουσα καριέρα του; «Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων», είπε περιχαρής ο Τζόνι Ντεπ μετά την ανακοίνωση της απόφασης και πρόσθεσε στα λατινικά “Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ” έπειτα από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που του επιδίκασε ως αποζημίωση το δικαστήριο σε αντίθεση με μόλις δύο εκατομμύρια που επιδίκασε στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή. «Ελπίζω ότι η αναζήτησή
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr