#Τζόνι Ντεπ

Διάσημο στέλεχος δισκογραφικής «θάβει» τον Τζόνι Ντεπ: «Ο χειρότερος κιθαρίστας που έχω δει ποτέ»

Skai.gr
«Είπα στον μανατζέρ του "Άκου, φίλε, πρέπει βάλεις αυτό το παιδί στην τηλεόραση ή σε μια ταινία, είναι φριχτός στη μουσική, δεν θα τα καταφέρει...»
17:37 12/04/2024

Οι Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο σμίγουν ξανά στις πρώτες εικόνες του «Modi»

NewsBomb
Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Μodi»Περισσότερα...
17:00 19/01/2024

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα με συγκρίνουν με τον Τζόνι Ντεπ αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κόσμου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα με συγκρίνουν με τον Τζόνι Ντεπ αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κόσμου» appeared first on Zappit.
18:00 24/12/2023

Modì: Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Βουδαπέστη – Ο Αλ Πατσίνο στο καστ

monopoli.gr
Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στην σκηνοθεσία 25 χρόνια μετά την πρώτη του απόπειρα, με το "Modi", μια ταινία για τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani και πρωταγωνιστές τους Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Λουίζα Ρανιέρι, Αλ Πατσίνο.
13:53 28/09/2023

Ο σταρ Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί ξανά σε καμπάνια διάσημου αρώματος

thebest.gr
Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ - Johnny Depp πρωταγωνιστεί σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun» για το διάσημο & επιτυχημένο ανδρικό άρωμα του οίκου Dior, «Sauvage».
20:00 16/09/2023

Aquaman 2: Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στο πρώτο teaser τρέιλερ

NewsBomb
Στην ταινία επιστρέφει και η Άμπερ Χερντ, παρά τις αντιδράσεις των θαυμαστών του Τζόνι Ντεπ.Περισσότερα...
13:00 11/09/2023

Ντεπ εναντίον Χερντ: 10 viral στιγμές της δίκης που πρέπει να ξέρεις πριν δεις το ντοκιμαντέρ του Netflix

monopoli.gr
Σήμερα κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, με θέμα την πολύκροτη δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ κι εμείς θυμόμαστε τι; 10 πιο εξωφρενικές στιγμές της δίκης αυτής.
10:53 16/08/2023

Ανησυχία για τον Τζόνι Ντεπ: Περπατά με μπαστούνι ο 60χρονος ηθοποιός – Τι συνέβη

eleftherostypos.gr
Ο Τζόνι Ντεπ έφτασε στη Βοστώνη την Παρασκευή κρατώντας ένα μπαστούνι πριν από τη συναυλία του, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Ο 60χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εμφανίστηκε χαμογελαστός το βράδυ της Παρασκευής πριν από τη συναυλία με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires. Ανησυχία για τον Τζόνι […] Το άρθρο Ανησυχία για τον Τζόνι Ντεπ: Περπατά με μπαστούνι ο 60χρονος ηθοποιός – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 31/07/2023

Τζόνι Ντεπ: Η εμφάνιση με μπαστούνι μετά την επέμβαση στον αστράγαλο – Φωτογραφία

tlife.gr
Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στους θαυμαστές του ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κυκλοφορεί με To άρθρο Τζόνι Ντεπ: Η εμφάνιση με μπαστούνι μετά την επέμβαση στον αστράγαλο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 30/07/2023

Τζόνι Ντεπ: Έρχεται το ντοκιμαντέρ της δίκης με την Άμπερ Χερντ στο Netflix

thebest.gr
«Depp v Heard» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.
04:00 26/07/2023

Ανησυχία για την υγεία του Τζόνι Ντεπ: Η λιποθυμία και η ακύρωση της συναυλίας του

okmag.gr
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της ακύρωσης της συναυλίας του Τζόνι Ντεπ στη Βουδαπέστη, με τους φαν του να ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα η μουσική μπάντα με frontman τον Τζόνι Ντεπ θα εμφανιζόταν στη Βουδαπέστη στις 18 Ιουλίου, ωστόσο λίγα λεπτά πριν από το σόου ανακοινώθηκε η ξαφνική […] The post Ανησυχία για την υγεία του Τζόνι Ντεπ: Η λιποθυμία και η ακύρωση της συναυλίας του appeared first on OK! Magazine.
18:58 22/07/2023

Τζόνι Ντεπ: Εκθέτει τα έργα τέχνης που έφτιαξε κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ

monopoli.gr
Πέντε αυτοπροσωπογραφίες του σε μεταξοτυπία εκθέτει ο Τζόνι Ντεπ σε γκαλερί του Λονδίνου. Ο ηθοποιός δημιούργησε τα έργα τέχνης κατά τη διάρκεια της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, προσπαθώντας να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.
18:53 21/07/2023

Πολιτιστική ατζέντα: Από τους Guns N Roses και τους Prodigy στην μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ

NewsBomb
Πολυαναμενόμενες συναυλίες, πολυσυζητημένες ταινίες και βιβλία που θα διαβάσουμε στην παραλία.Περισσότερα...
15:00 21/07/2023

Τζόνι Ντεπ: Συλλεκτικά αντίτυπα αυτοπροσωπογραφίας του πωλούνται έναντι 1.950 δολαρίων

in.gr
H αυτοπροσωπογραφία φιλοτεχνήθηκε σε μια περίοδο που ήταν «κάπως σκοτεινή και λίγο μπερδεμένη» είπε ο Τζόνι Ντεπ
01:00 21/07/2023

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει μιλήσει για την υπόθεση του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ

okmag.gr
Μετά την εμφάνισή της Λίλι Ρόουζ Ντεπ στο κόκκινο χαλί των Καννών, ήρθε στην επιφάνεια μια συνέντευξή της που έγινε πριν από λίγους μήνες στο περιοδικό Elle. Το 23χρονο μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τους διάσημους γονείς της, τον μπαμπά Τζόνι Ντεπ και τη μαμά Βανέσα Παραντί, πώς την μεγάλωσαν μέσα σε τόση φήμη, αν […] The post Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει μιλήσει για την υπόθεση του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ appeared first on OK! Magazine.
13:28 24/05/2023

Τέρι Ρίτσαρντσον: Έβγαλε τον σέξι εαυτό της Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ έπαιρνε μάτι

koolnews.gr
Η φήμη του Τέρι Ρίτσαρντσον είναι γνωστή. Οι φωτογραφήσεις που κάνει στις διάσημες κυρίες επίσης. Για αυτές μάλιστα έχει κατηγορηθεί από πολλούς για σεξισμό, ενώ έχει αντιμετωπίσει και νομικά προβλήματα με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση των μοντέλων που φωτογραφίζει. Πέραν αυτού, το έργο του Τέρι είναι ηθελημένα προκλητικό και σκοπός του είναι να περάσει ένα […] The post Τέρι Ρίτσαρντσον: Έβγαλε τον σέξι εαυτό της Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ έπαιρνε μάτι appeared first on Koolnews.gr.
17:08 19/05/2023

Τζόνι Ντεπ: Γιατί τα δόντια του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά την επιστροφή στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών

Newsbeast.gr
Με τη νέα του ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ επισκέφθηκε τη Γαλλική Ριβιέρα για να παρευρεθεί στην προβολή. Η πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» έγινε χθες, και ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV. Η υπόθεση αφηγείται τη ζωή της Jeanne, μιας νεαρής γυναίκας της εργατικής τάξης, που χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να ανέβει ένα προς ένα τα σκαλιά της κοινωνικής κλίμακας. Γίνεται η αγαπημένη του βασιλιά Λουδοβίκου XV, ο οποίος, αγνοώντας την ιδιότητά της ως εταίρας, ανακτά, μέσω αυτής, την όρεξή του για ζωή. Ερωτεύονται παράφορα και, ενάντια σε κάθε ευπρέπεια και εθιμοτυπία, η Jeanne μετακομίζει στις Βερσαλλίες,
11:06 18/05/2023

Τζόνι Ντεπ: Δάκρυσε μετά το 7λεπτο χειροκρότημα για τη νέα του ταινία στις Κάννες! (vid)

fosonline.gr
Ο Τζόνι Ντεπ συγκινήθηκε όταν καταχειροκροτήθηκε επί 7 λεπτά στην πρεμιέρα της ταινίας του στο Φεστιβάλ των Καννών 
23:36 17/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load