«Κόκκινη κάρτα» από Μαξίμου για την υποψηφιότητα Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

13:58 - 02/06/2022

«Κόκκινη κάρτα» από Μαξίμου για την υποψηφιότητα Μπαλτάκου στην ΕΠΟ 02/06/2022 Για την επιλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ρωτήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing της Παρασκευής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αν και αρχικά ανέφερε ότι «η ΕΠΟ έχει αυτοδιοίκητο», δεν δίστασε στη συνέχεια να εκφράσει την... αποδοκιμασία του για το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. «Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στις διαδικασίες. Θα κριθεί από την αποτελεσματικότητά της η επιλογή. Αλλά αφού με ρωτάτε κι επειδή όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωριζόμαστε, η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν η συγκεκριμέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν στήριξε την υποψηφιότητα του Τάκη Μπαλτάκου για την ΕΠΟ

Η εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΠΟ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις σε όλη τη χώρα και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκύπτει ότι οι “πράσινοι” δεν στήριξαν την υποψηφιότητά του. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας υπήρξε συνομιλητής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και την ενόχλησή της για το γεγονός δεν έκρυψε ούτε η κυβέρνηση μέσω του Γιάννη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναθηναϊκός δεν στήριξε την υποψηφιότητα του Τάκη Μπαλτάκου για την ΕΠΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

“Κόκκινη κάρτα” από Μαξίμου για την εκλογή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου μπορεί να συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. The post “Κόκκινη κάρτα” από Μαξίμου για την εκλογή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

“Κόκκινη κάρτα” από Μαξίμου για την εκλογή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου μπορεί να συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Την κάθετη αντίθεση της κυβέρνησης στην εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Σύμφωνα με το News247.gr, ερωτηθείς σχετικά στο briefing, ο κ. Οικονόμου […] The post “Κόκκινη κάρτα” από Μαξίμου για την εκλογή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»