Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»
19:26 - 03/06/2022
Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»
03/06/2022
Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που φιλοξενήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.
Μεταξύ άλλων, ο "Special One" υποστήριξε πως έχει γίνει... λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε τον συμπατριώτη του, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την Πόρτο στους Ρωμαίους στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανανιώσει η κατάκτηση του Europa Conference League. Ήταν σαν το δικό μας Champions Lea
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουρίνιο: «Πλέον είμαι λιγότερο εγωκεντρικός»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως πλέον έχει γίνει σαν χαρακτήρας λιγότερο εγωκεντρικός
Διαβάστε το στο Μουρίνιο: «Στη Ρόμα σταμάτησα να είμαι εγωκεντρικός»
Με όπλο την αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε πως στη Ρόμα γύρισε μια και καλή τον διακόπτη του... mentality, μαθαίνοντας πλέον να βάζει στην άκρη τον εγωισμό του.
Διαβάστε το στο Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»
Έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.
The post Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»
Έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο. Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που φιλοξενήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας. Μεταξύ άλλων, ο “Special One” υποστήριξε πως έχει γίνει… λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε […]
The post Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr