Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»

19:26 - 03/06/2022

Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον» 03/06/2022 Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που φιλοξενήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας. Μεταξύ άλλων, ο "Special One" υποστήριξε πως έχει γίνει... λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε τον συμπατριώτη του, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την Πόρτο στους Ρωμαίους στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε: «Με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανανιώσει η κατάκτηση του Europa Conference League. Ήταν σαν το δικό μας Champions Lea

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουρίνιο: «Πλέον είμαι λιγότερο εγωκεντρικός»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως πλέον έχει γίνει σαν χαρακτήρας λιγότερο εγωκεντρικός

Διαβάστε το στο

Μουρίνιο: «Στη Ρόμα σταμάτησα να είμαι εγωκεντρικός»

Με όπλο την αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε πως στη Ρόμα γύρισε μια και καλή τον διακόπτη του... mentality, μαθαίνοντας πλέον να βάζει στην άκρη τον εγωισμό του.

Διαβάστε το στο

Έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο. The post Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο. Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που φιλοξενήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας. Μεταξύ άλλων, ο “Special One” υποστήριξε πως έχει γίνει… λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε […] The post Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)