Έλενα Παπαρίζου: «Κάνω baby botox γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω»

19:32 - 03/06/2022

Στο περιοδικό ΕΓΩ και στην Θεοφανία Ανδρονίκου – Βασιλάκη έδωσε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για το πως […] The post Έλενα Παπαρίζου: «Κάνω baby botox γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω

Για τον τρόπο με τον οποίο περιποιείται τον εαυτό της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις που δεν έχει κάνει. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων πως: «Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου». Σε ερώτηση σχετικά με τη γνώμη που έχει για τις πλαστικές επεμβάσεις, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι: «Κάνω baby botox π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Παπαρίζου: Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω

Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στο πως περιποιείται την εικόνα της.Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στο πως περιποιείται την εικόνα της.Ειδικότερα, η Έλενα Παπαρίζου είπε-εν τάχει0 πώς περιποιείται τον εαυτό της, το πρόσωπό της, το σώμα της: «Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Παπαρίζου: «Κάνω baby botox γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω»

Η Έλενα Παπαρίζου δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Σε To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Κάνω baby botox γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο