Το περιοδικό Tatler αποθεώνει τη Celia Kritharioti στο τεύχος για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

19:34 - 03/06/2022

«Couturier to the stars»: αυτός είναι ο τίτλος του θρυλικού βρετανικού περιοδικού Tatler, στο οποίο έδωσε αποκλειστική συνέντευξη η Σίλια Κριθαριώτη, όπου...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέντε στρατιωτικοί λιποθύμησαν την ώρα της λειτουργίας για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πέντε μέλη του στρατού της Βρετανίας λιποθύμησαν σήμερα Παρασκευή (3.6.2022) το μεσημέρι ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας. Πέντε μέλη του στρατού από το προσωπικό της Βασιλικής Αεροπορίας, των Βασιλικών Πεζοναυτών, του Οικιακού Ιππικού και ... Περισσότερα To άρθρο Πέντε στρατιωτικοί λιποθύμησαν την ώρα της λειτουργίας για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Το περιοδικό Tatler αποθεώνει τη Celia Kritharioti στο τεύχος για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Couturier to the stars»: αυτός είναι ο τίτλος του θρυλικού βρετανικού περιοδικού Tatler, στο οποίο έδωσε αποκλειστική συνέντευξη η Σίλια Κριθαριώτη,...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»