#Celia Kritharioti

Και η Ζεντάγια με Celia Kritharioti, διάλεξε εκρηκτικό neon green λόγω των tennis balls

thebest.gr
 Στην ελληνική μόδα και συγκεκριμένα στις πάντα εντυπωσιακές και glam τουαλέτες δια χειρός Celia Kritharioti στράφηκε ο ονομαστός στυλίστας της Ζεντάγια, Law Roach.
17:00 21/04/2024

Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις με το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti

mononews.gr
Σύσσωμη η οικογένεια Τσάκου, Νίκος, Σήλια και οι δίδυμες που σπουδάζουν στο Columbia University της Νέας Υόρκης, έδωσαν το ‘παρών’ στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό ‘Un Ballo in Maschera’ του οργανισμού ‘Save Venice’ που δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης.
18:28 15/04/2024

Η Christina Aguilera και η Gizele Oliveira μάγεψαν την Αμερική φορώντας δημιουργίες Celia Kritharioti

govastileto.gr
Η θρυλική τραγουδίστρια Christina Aguilera εμφανίστηκε στο μεγάλο φιλανθρωπικό σόου Sunshine Kids Benefit που έδωσε στη Νέα Ορλεάνη, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti γεμάτη κρύσταλλα. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια επέλεξε ένα αποκαλυπτικό μαύρο κορμάκι διακοσμημένο με ασημί κρύσταλλα, που της έδινε μοναδική κίνηση και λάμψη.Την ξεχωριστή αυτή δημιουργία, συνδύασε με μαύρες over the knee μπότες, […]
09:00 16/03/2024

Ρίτα Όρα: Με 5226 by Celia Kritharioti σε τηλεοπτική εμφάνιση

monopoli.gr
Η glam εμφάνιση της σταρ είχε την υπογραφή της Celia Kritharioti.
21:53 31/01/2024

Ελισάβετ & Παναγιώτης Τσάκος: Ρεβεγιόν στο Γκστάαντ για την κούκλα κόρη και τον γοητευτικό γιο των Κριθαριώτη - Τσάκου

thetoc.gr
Το κοσμοπολίτικο θέρετρο, ο γοητευτικός γιος του ζευγαριού και η μία από τις δίδυμες κόρες τους με φόρεμα Celia Kritharioti που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.
15:09 03/01/2024

Στο MadWalk 2023 την παράσταση τελικά «έκλεψε» η Δέσποινα Βανδή κι όχι ο Michele Morrone

queen.gr
Στην προβολή του MadWalk 2023 μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν να δουν τον Ιταλό ηθοποιό Michele Morrone, όμως η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που αποθεώθηκε για την εμφάνισή της με την Celia Kritharioti.Περισσότερα...
08:09 17/12/2023

Σίλια Κριθαριώτη: Λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο για την είσοδο του brand της στα Harrods – Ποιοι Έλληνες celebrities βρέθηκαν

tlife.gr
Μια ακόμη επιτυχία για τον οίκο Celia Kritharioti, καθώς όπως έγινε γνωστό, ξεκίνησε η αποκλειστική του To άρθρο Σίλια Κριθαριώτη: Λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο για την είσοδο του brand της στα Harrods – Ποιοι Έλληνες celebrities βρέθηκαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 28/11/2023

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

empisteutiko.gr
Τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Φαίδρα Παπανδρέου στα φετινά Madwalk. Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου περπάτησε στην πασαρέλα με δημιουργία της Celia Kritharioti και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η 17χρονη είναι η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου. Πηγαίνει στο St Catherine’s British School και σκέφτεται να ασχοληθεί με το marketing, αλλά και με την πολιτική. «Με ενδιαφέρει η πολιτική» Την αποκάλυψη […] The post Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 26/11/2023

Η 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

irafina.gr
Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει πριν μερικές ημέρες η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, με την πασαρέλα της στα Madwalk. Η 17χρονη κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, µε ύψος 1,78 µ., περπάτησε στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη και συγκεκριμένα στην κολεξιόν «Celia Kritharioti 5226», όπου τραγούδησε η Ζόζεφιν. Μιλώντας στο «Secret» των […]
12:46 25/11/2023

H Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε στο MadWalk 2023 (video)

sportstonoto.gr
Η Δέσποινα Βανδή με δημιουργία Celia Kritharioti εντυπωσιασε στο stage του ΜadWalk 2023. Δες ένα αποσπασμα απο την sexy εμφάνιση!
15:46 21/11/2023

Μαρία Μενούνος: Παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti

okmag.gr
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Μενούνος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 το Σάββατο στο Σαν Σαλβαδόρ του Ελ Σαλβαδόρ, καθώς ήταν μια από τις παρουσιάστριες. Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Ολίβια Κούλπο και την Τζίννι Μάι Τζένκινς φορώντας μια αστραφτερή δημιουργία Celia Kritharioti. Η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα σετ φούστας […] The post Μαρία Μενούνος: Παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti appeared first on OK! Magazine.
21:58 19/11/2023

Δέσποινα Βανδή: Με Celia Kritharioti κόκκινο στραφταλιζέ φόρεμα στην πρεμιέρα της

okmag.gr
Tη σεzόν άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής το μουσικό σχήμα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο Votanikos. Μαζί τους εμφανίζονται οι Kings. Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα πιο εκρηκτική από ποτέ. Με τη νέα της επιτυχία «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» να ακούγεται παντού η σταρ κάνει […] The post Δέσποινα Βανδή: Με Celia Kritharioti κόκκινο στραφταλιζέ φόρεμα στην πρεμιέρα της appeared first on OK! Magazine.
09:58 28/10/2023

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τον γιο της Σάββα και ένα νέο της post με νυφικό προκαλεί απορίες

queen.gr
Mε δαντελένιο φόρεμα που μοιάζει με νυφικό, δημιουργία της Celia Kritharioti, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Κάποιοι θεώρησαν ότι προετοιμάζει τον θρησκευτικό της γάμο. Περισσότερα...
07:17 13/09/2023

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον γιο της και επέλεξε δημιουργίες Celia Kritharioti

tlife.gr
Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε το γιo της, Βλάσση! Το μυστήριο To άρθρο Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον γιο της και επέλεξε δημιουργίες Celia Kritharioti δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 04/09/2023

Ρίτα Όρα: Με glam δημιουργία Celia Kritharioti στη Βουδαπέστη

okmag.gr
Ακόμη μια λαμπερή pop-star συγκεκριμένα η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora επέλεξε μια εκθαμβωτική δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στο πλαίσιο της εμφάνισης της στο Szinfestival που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη.   Το look με την shimmering φούστα το μακρυμάνικο top και τις αστραφτερές μπότες είναι μέρος της limited συλλογής που διατίθεται αποκλειστικά στο Etoile στο Dubai. Η σταρ μάγεψε στη σκηνή με την ερμηνεία και την εντυπωσιακή δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας. […] The post Ρίτα Όρα: Με glam δημιουργία Celia Kritharioti στη Βουδαπέστη appeared first on OK! Magazine.
10:58 30/08/2023

Η Αμαρυλλίς βάπτισε τον γιο της: Ο νονός Λυκούδης, η Φουρέιρα και η φούξια τουαλέτα

queen.gr
Η εντυπωσιακή Celia Kritharioti τουαλέτα που έβαλε η μαμά Αμαρυλλίς και το πάρτι για τη βάφτιση του γιου της με Melisses και Ελένη Φουρέιρα.Περισσότερα...
17:17 06/07/2023

Δέσποινα Βανδή: Με neon πράσινη ολόσωμη φόρμα στο Colourday Festival

okmag.gr
Το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο φεστιβάλ, το Colourday Festival επέστρεψε φέτος στο ΟΑΚΑ σε μια ημέρα γεμάτη παλμό. Το main act της διοργάνωσης άνηκε στη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια neno ολόσωμη φόρμα με glam bra top στο ίδιο χρώμα από Celia Kritharioti. Πριν από λίγες ημέρες το ίδιο χρώμα το […] The post Δέσποινα Βανδή: Με neon πράσινη ολόσωμη φόρμα στο Colourday Festival appeared first on OK! Magazine.
09:58 19/06/2023

Μαριέττα Χρουσαλά: Με Celia Kritharioti δημιουργία στο Μονακό

okmag.gr
Στο Μονακό ταξίδεψαν για επαγγελματικούς λόγους η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αθηνά Οικονομάκου και η Άννα Πρέλεβιτς. Οι τρεις γυναίκες μοιράστηκαν πλήθος από στιγμιότυπα με φόντο το Μόντε Κάρλο. Η πρώτη τους μέρα σε αυτό το ταξίδι χαρακτηρίστηκε από ένα δείπνο στο εστιατόριο Pavyllon με τρία αστέρια Michelin. Για το δείπνο αυτό η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε […] The post Μαριέττα Χρουσαλά: Με Celia Kritharioti δημιουργία στο Μονακό appeared first on OK! Magazine.
10:58 14/06/2023

Η Alesha Dixon στον τελικό του Britain’s Got Talent με μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti

govastileto.gr
Η διάσημη τραγουδίστρια, ποπ σταρ και τηλεοπτική παρουσιάστρια, Alesha Dixon, μετά από την ξεχωριστή της εμφάνιση στους ημιτελικούς της Eurovision, επέλεξε για ακόμη μία φορά ρούχο από την διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti. Πιο συγκεκριμένα, η Alesha Dixon για τον τελικό του Britain’s Got Talent, όπου έχει τον ρόλο κριτή επέλεξε μία άκρως εντυπωσιακή […]
09:00 11/06/2023

Celia Κritharioti – Νίκος Τσάκος: Η κοσμική Αθήνα στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων τους στο Μαρακές

govastileto.gr
Ο Νίκος Τσάκος και η Celia kritharioti με αφορμή τα γενέθλιά τους διοργάνωσαν ένα χλιδάτο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρακές με καλεσμένους λίγους και καλούς φίλους τους. Οι καλεσμένοι έλαβαν την παρακάτω πρόσκληση και ταξίδεψαν για τη χώρα της βορειοδυτικής Αφρικής. Μαζί τους φυσικά ήταν τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτης, Ελισάβετ και Ειρήνη, ο […]
18:00 07/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load