Θετική στον κορονοϊό η Σίσσυ Χρηστίδου

09:54 - 04/06/2022

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικυακούς της φίλους για το θέμα. «Καλημέρα αδέρφια, εδώ από το σπίτι μου, ετοιμάζομαι να βγω στην εκπομπή. Ήρθε και η σειρά μου, Covid!», έγραψε αρχικά στο Instagram και συνέχισε: «Ευτυχώς υπάρχει εκεί πίσω ομάδαρα με τρομερό περιεχόμενο. Παρουσιαστάρα ο κουμπάρος μου και φοβερούς καλεσμένους και πάρα πολύ ωραία πράγματα θα δείτε στην εκπομπή». Λίγη ώρα αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον αέρα από το σπίτι της, με τους συναδέλφους της να κρατάνε την εκπομπή από το στούντιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορωνοϊό η Σίσσυ Χρηστίδου - Το μήνυμά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε μέσω Instagram ότι δεν θα βρίσκεται στο στούντιο σήμερα διότι βγήκε θετική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θετική στον κορονοϊό η Σίσσυ Χρηστίδου – Η ανάρτησή της στο Instagram

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, λίγα λεπτά προτού η εκπομπή βγει στον αέρα. Με μια δημοσίευσή της στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μας ανακοίνωσε ότι τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα…«δίχτυα» του Covid. «Σου’ ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κ γώ στα δίχτυα του Covid […] Το άρθρο Θετική στον κορονοϊό η Σίσσυ Χρηστίδου – Η ανάρτησή της στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας