Πογέτ: «Ήρθαμε για τη νίκη...»

20:05 - 04/06/2022

Πογέτ: «Ήρθαμε για τη νίκη...» 04/06/2022 Στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο, ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε: «Προτού αναλάβω την Εθνική Ελλάδας, είχα δει τους αγώνες με το Κόσοβο. Είδα και τον αγώνα της εναντίον της Κύπρου. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, για να πάρουμε αύριο αποτέλεσμα».   Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην ενδεκάδα; «Έχω μια πρώτη ιδέα στο κεφάλι μου για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά περιμένω. Δεν θέλω να βιαστώ. Ο Μασούρας για παράδειγμα δεν ήταν διαθέσιμος στο πρώτο ματς. Αύριο θα έχω πάρει την τελική απόφαση. Έχω μια βασική ιδέα,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πογιέτ: «Ήρθαμε για τη νίκη στο Κόσοβο»

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ, και ο διεθνής άσος Κώστας Μαυροπάνος, μίλησαν για τον αγώνα της Κυριακής (21:45) με το Κόσοβο στην Πρίστινα για το Nations League 

Διαβάστε το στο

Πογέτ: «Πάμε για τη νίκη»

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική απέναντι στο Κόσοβο στην Πρίστινα, το βράδυ της Κυριακής (5/06, 21:45), όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ. The post Πογέτ: «Πάμε για τη νίκη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πογέτ: «Πάμε για τη νίκη στο Κόσοβο»

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική απέναντι στο Κόσοβο στην Πρίστινα, το βράδυ της Κυριακής (5/06, 21:45), όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.Ο Ουρουγουανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι έχει κατασταλάξει σχεδόν σε μεγάλο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)