Η Μπέττυ Μαγγίρα σε εξομολόγηση ψυχής – «Διέγραψα αυτό που ζούσα, έχω ένα κενό μνήμης»
10:46 - 06/06/2022
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο […]
The post Η Μπέττυ Μαγγίρα σε εξομολόγηση ψυχής – «Διέγραψα αυτό που ζούσα, έχω ένα κενό μνήμης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα δεχτεί σκληρό bullying σαν παιδί, οπότε διέγραψα αυτό που ζούσα κι έχω ένα κενό μνήμης από τότε»
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουγε ως παιδί, λόγω του στραβισμού που είχε τότε - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Μπέττυ Μαγγίρα: Όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και δεχόμουν bullying – Διέγραψα αυτό που ζούσα, έχω ένα κενό μνήμης
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open. H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε κατά την παιδική της ηλικία εξαιτίας του στραβισμού που είχε. Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως: «Και’ γω είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του bullying. Γιατί και’ γω έχω δεχθεί bullying, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν». «Το μυαλό μου, λοιπό
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr