Θανάσης Αλευράς: «Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή»

15:52 - 06/06/2022

Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη δημοσιογράφο […] The post Θανάσης Αλευράς: «Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Αλευράς: Στερήθηκα τα πάντα για το θέατρο

“Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή και τώρα θέλω να φτιάξω μια άλλη ρουτίνα, μια άλλη καθημερινότητα” είπε ο Θανάσης Αλευράς. Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον” και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για το θέατρο κι όσα έχει στερηθεί στη δουλειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλευράς ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Αλευράς: Στερήθηκα τα πάντα για το θέατρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θανάσης Αλευράς: «Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή»

Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην θεατρική του επιστροφή αλλά και την στέρηση πραγμάτων στην προσωπική του ζωή λόγω της τέχνης του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο