#Θανάσης Αλευράς

Eurovision: Οι Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς διασκευάζουν το «My Number One»

myvolos.net
Newsroom 06.03.2024 • 19:46 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το «My Number One», τραγούδι με το οποίο η Ελενα Παπαρίζου και η Ελλάδα κέρδισαν το 2005 για πρώτη φορά τη Eurovision, ερμήνευσαν οι Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς. Οι φετινοί σχολιαστές του 68ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού διασκεύασαν τη μεγάλη επιτυχία με τη βοήθεια της Συμφωνικής Ορχήστρας της […]
02:46 07/03/2024

Eurovision 2024: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ξαφνιάζουν με την πιο απρόσμενη ερμηνεία του «My number one»

zappit.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision έχει αρχίσει. Αύριο, Πέμπτη 7 […] The post Eurovision 2024: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ξαφνιάζουν με την πιο απρόσμενη ερμηνεία του «My number one» appeared first on Zappit.
21:00 06/03/2024

Eurovision 2024: Έκπληξη οι δύο Έλληνες σχολιαστές στον φετινό διαγωνισμό!

irafina.gr
Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες […]
23:46 23/02/2024

Eurovision 2024: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον διαγωνισμό

monopoli.gr
Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision.
14:53 23/02/2024

Ο Θανάσης Αλευράς για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μου αρέσει που λυσσάνε και τρώγονται οι παπάδες»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση και για […] The post Ο Θανάσης Αλευράς για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μου αρέσει που λυσσάνε και τρώγονται οι παπάδες» appeared first on Zappit.
14:00 27/01/2024

Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί τον ηθοποιό – «Ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου»

instyle.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς την Τετάρτη (17/1). Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το αυτοάνοσο νόσημα το οποίο τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια σε ήπια, όπως διευκρίνισε, μορφή εκδήλωσης. «Έχω μιλήσει για το δικό μου αυτοάνοσο, ναι, την ψωρίαση που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια. Φαίνεται, είναι πάνω στο δέρμα σου. […] The post Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί τον ηθοποιό – «Ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου» appeared first on InStyle.
08:46 18/01/2024

Θανάσης Αλευράς: «Πάσχω από αυτοάνοσο που με έφερε σε μεγάλη αμηχανία σε περιόδους»

zappit.gr
Ο Θανάσης Αλευράς συνάντησε την Νίκη Λυμπεράκη τη νύχτα της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μεγάλη εικόνα» στο MEGA. Μεταξύ […] The post Θανάσης Αλευράς: «Πάσχω από αυτοάνοσο που με έφερε σε μεγάλη αμηχανία σε περιόδους» appeared first on Zappit.
01:00 18/01/2024

Θανάσης Αλευράς: «Δεν πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών, μου αρέσει να το απολαμβάνω μόνος μου»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (19/12) ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την είσοδό […] The post Θανάσης Αλευράς: «Δεν πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών, μου αρέσει να το απολαμβάνω μόνος μου» appeared first on Zappit.
22:00 19/12/2023

40+ξαναΒγαίνω…: O Θανάσης Αλευράς επιστρέφει στο Vox

monopoli.gr
Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς για 2η χρονιά επιστρέφει με την επιτυχημένη προσωπική μουσικοθεατρική του παράσταση.
13:53 17/11/2023

Ο Θανάσης Αλευράς για δεύτερη χρονιά στο VOX με το “40+ ξαναΒΓΑΙΝΩ”

neolaia.gr
Ο Θανάσης Αλευράς σε ένα εντυπωσιακό show μαζί με την Idra Kayne και τον Jerome Kaluta.
14:46 09/11/2023

Ο Θανάσης Αλευράς θα τρέξει στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για τα παιδιά με κινητικές δυσκολίες

kourdistoportocali.com
Μεγάλος Χορηγός ο ΟΠΑΠ The post Ο Θανάσης Αλευράς θα τρέξει στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για τα παιδιά με κινητικές δυσκολίες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
16:37 06/10/2023

Ξεσπά ο Θανάσης Αλευράς: «Η Κιτσοπούλου σας μάρανε!»

okmag.gr
Ο Θανάσης Αλευράς ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τις φωτιές που καίνε από χθες σε Αττική και Λουτράκι και έχουν αναγκάσει δεκάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να είναι ασφαλείς. Ο ηθοποιός στις αναρτήσεις του κάνει λόγο για «αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα» και κάνει […] The post Ξεσπά ο Θανάσης Αλευράς: «Η Κιτσοπούλου σας μάρανε!» appeared first on OK! Magazine.
11:58 18/07/2023

Στην Επίδαυρο η Ζέτα Μακρυπούλια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ζέτα Μακρυπούλια, Θανάσης Αλευράς και Γιώργος Δάσκαλος βρέθηκαν στην Επίδαυρο. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κολλητοί φίλοι To άρθρο Στην Επίδαυρο η Ζέτα Μακρυπούλια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/07/2023

Θανάσης Αλευράς: «Ε νούμερο, νούμερο… με φώναζαν στο δρόμο»

zappit.gr
Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στο OPEN. Μεταξύ άλλων, […] The post Θανάσης Αλευράς: «Ε νούμερο, νούμερο… με φώναζαν στο δρόμο» appeared first on Zappit.
19:00 27/06/2023

Θανάσης Αλευράς: «Κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα και τότε άρχισε η αναζήτηση»

zappit.gr
Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης του, «40+ Βγαίνω» μίλησε ο Θανάσης Αλευράς στο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο […] The post Θανάσης Αλευράς: «Κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα και τότε άρχισε η αναζήτηση» appeared first on Zappit.
22:00 24/06/2023

Θανάσης Αλευράς: Βαρέθηκα να λέμε κάθε χρόνο γιατί κάνουμε το Athens Pride

Newsbeast.gr
Στην κάμερα του «Γεια σου» μίλησε ο Θανάσης Αλευράς με αφορμή το νέο θεατρικό της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο οποίο συμμετέχει και ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλσος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Athens Pride και τα σχόλια που ακούστηκαν για την φετινή πορεία, τις προτάσεις που δέχεται για παρουσίαση καθώς και τους ρόλους που «ντύνεται» στη σκηνή. Ειδικότερα, μιλώντας στη Νάνσυ Παραδεισανού, ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε πως «βαριέμαι τώρα και τον κόσμο τον πολύ (σ.σ. που σχολιάζει το Athens Pride). Τον βαρέθηκα τώρα. Γιατί; Γιατί τα λέμε κάθε χρόνο… Γιατί γίνεται αυτό, γιατί βγαίνουμε στους δρόμους, γιατί κάνουμε πορείες, γιατί, γιατί… Για να ακουστείς». «Μου
01:00 18/06/2023

Ο Θανάσης Αλευράς απαντά στα σχόλια για το Athens Pride: «Βαριέμαι τον πολύ κόσμο»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Γεια σου» μίλησε ο Θανάσης Αλευράς με αφορμή το νέο θεατρικό της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο οποίο συμμετέχει και […] The post Ο Θανάσης Αλευράς απαντά στα σχόλια για το Athens Pride: «Βαριέμαι τον πολύ κόσμο» appeared first on Zappit.
22:00 17/06/2023

Ο Θανάσης Αλευράς στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 13 Ιουνίου

evros24.gr
Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις του στo VOX, αλλά και τα τηλεοπτικά “Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατυρικό πρόγραμμα!“40+Βγαίνω!” Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, […]
18:00 25/05/2023

Θανάσης Αλευράς για Νίκο Μουτσινά: «Αυτό που κάνει είναι πολύ σκληρό, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα»

zappit.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου […] The post Θανάσης Αλευράς για Νίκο Μουτσινά: «Αυτό που κάνει είναι πολύ σκληρό, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα» appeared first on Zappit.
14:24 24/05/2023

Mαρία Ναυπλιώτου: Έκανε τον πιο απρόσμενο συνδυασμό με τα must παπούτσια της σεζόν

okmag.gr
Στο Εθνικό Θέατρο θέατρο Rex – Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Ναυπλιώτου. Η αγαπημένη ηθοποιός παρακολούθησε την νέα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Μα νύχτα στην Επίδαυρο. Στη νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου πρωταγωνιστούν οι: Χάρις Αλεξίου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Δρίβα, Γιώργος Ζιάκας, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Λατουσάκη, […] The post Mαρία Ναυπλιώτου: Έκανε τον πιο απρόσμενο συνδυασμό με τα must παπούτσια της σεζόν appeared first on OK! Magazine.
10:14 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load