Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου

16:16 - 06/06/2022

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση να κριθεί ένοχος και να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, και 11 To άρθρο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα κατά της ζωής του στις φυλακές Μαλανδρίνου – «Θέλω να τον σκοτώσω»

O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του ενώ βρισκόταν στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα κατά της ζωής του, από κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με τον δικηγόρο του 34χρονου μάλιστα να καταγγέλλει ότι ο καταδικασθέντας για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του, όσο ήταν στον Κορυδαλλό. Τι κατήγγειλε ο συνήγορος του Αναγνωστόπουλου Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δε

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα κατά της ζωής του στις φυλακές Κορυδαλλού

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της