#Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν

empisteutiko.gr
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σοκάρει το πανελλήνιο μετά τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά Το επώνυμο της μητέρα της έχει η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, εδώ και λίγες ημέρες. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω κύκλων του αντέδρασε στην είδηση που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, και ανέφερε ότι η […] The post Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 17/04/2024

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν

lamianow.gr
Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, άλλαξε και επίσημα επίθετο. Η τρίχρονη σήμερα Λυδία η οποία ήταν μωρό όταν ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνώστοπουλος δολοφόνησε άγρια τη μητέρα της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έλαβε το πατρικό όνομα της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη που ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς. Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης από τον Βόλο. Η Καρολ
12:37 17/04/2024

Γλυκά Νερά: «Ουδέποτε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραψε την επιστολή», λέει ο δικηγόρος του

NewsBomb
Για την επιστολή που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο που φέρεται να αποδίδεται στον εντολέα του μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος…Περισσότερα...
15:00 30/09/2023

Το δικαστήριο απεφάνθη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αυτές είναι οι ποινές του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

tilegrafimanews.gr
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΟΛΑΙΝ: Δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που καταδίκασε τον 34χρονο πιλότο σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς και 11,5 έτη πρόσκαιρης κάθειρξης κατά συγχώνευση για τη θανάτωση της σκυλίτσας της οικογένειας, την ψεύδη καταγγελία και την ψεύδη κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, ενώ θα κληθεί να καταβάλλει και 21.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε χωρίς να βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα, καθώς ήδη από εχθές με έγγραφο του προς το δικαστήριο ανάφερε: «Δεν αποδέχομαι τους συνηγόρους που διορίστηκαν ερήμην μ
13:46 29/09/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο

olympia.gr
Αυλαία «έπεσε» σήμερα σε μια από τις πιο στυγερές δολοφονίες που συντάραξαν το πανελλήνιο. Με ομόφωνη ετυμηγορία το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Κορολάιν, της θανάτωσης της Ρόξυ και για τα πλημμελήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ψευδούς καταμήνυσης. Ο δολοφόνος της […] Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο - olympia
13:28 29/09/2023

Ένοχος ομόφωνα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Newsit
Με ομόφωνη ετυμηγορία το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Κορολάιν, της θανάτωσης της Ροξυ και για τα πλημμελήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ψευδούς καταμήνυσης. Απών και σήμερα από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ο κατηγορούμενος ο οποίος βρίσκεται στο κατάστημα Μαλανδρίνου όπου ... Περισσότερα To άρθρο Ένοχος ομόφωνα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 29/09/2023

Ηλεία: Τα στοιχεία που «καίνε» τον αδερφό του επιχειρηματία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία

Newsit
Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφονήθηκε στην Ηλεία και ο αδερφός του σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορείται για το έγκλημα στο χωριό Εφύρα… Μια σειρά από στοιχεία «έδεσαν» τη δολοφονία του 68χρονου. Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχτηκε επίθεση στο σπίτι που έμενε στο χωριό Εφύρα στην Ηλεία, με τους αστυνομικούς να θεωρούν μετά από 10μηνη έρευνα, ... Περισσότερα To άρθρο Ηλεία: Τα στοιχεία που «καίνε» τον αδερφό του επιχειρηματία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 19/07/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οργή από τον πατέρα της Καρολάιν - «Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή»

ieidiseis.gr
Σκληρή γλώσσα από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά την απόφασή του.Με μια αιφνιδιαστική απόφαση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεση και αποδέχτηκε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που επισείει ισόβια κάθειρξη και άλλα 11μιση χρόνια φυλάκιση. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς μίλησε στο Mega για την εξέλιξη αυτή. «Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία. Είμαι ικανοποιημένος που επ
17:46 07/06/2023

Γλυκά Νερά: Να μην συνεχιστεί η δίκη του ζητά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Δεν θα δώσει Πανελλήνιες

logiastarata.gr
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την έφεση αλλά και κάθε ένδικο μέσο κατά της απόφασης που εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εις βάρος του έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης του συνηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης: «Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς […] The post Γλυκά Νερά: Να μην συνεχιστεί η δίκη του ζητά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Δεν θα δώσει Πανελλήνιες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 07/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τα ισόβια, παραιτείται του δικαιώματος της έφεσης ΣΤΑΜΑΤΑ η ΔΙΚΗ σταμάτησε και της Πανελλήνιες

koolnews.gr
Ανατροπή αποτελεί η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που έχει κρατήσει την ελληνική κοινή γνώμη σε αναμμένα κάρβουνα από τον Μάιο του 2021. Ο πιλότος, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη σε πρώτο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του, ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του ότι αποφάσισε να μην […] The post Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τα ισόβια, παραιτείται του δικαιώματος της έφεσης ΣΤΑΜΑΤΑ η ΔΙΚΗ σταμάτησε και της Πανελλήνιες appeared first on Koolnews.gr.
09:58 07/06/2023

Δολοφονία Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποσύρεται από τη δίκη στο Εφετείο

fosonline.gr
Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη δίκη στο εφετείο. Σταματά και τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
09:46 07/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βάζει τέλος στη δίκη του στο Εφετείο – Σταματάει και τις Πανελλαδικές

lamianow.gr
Την απόφασή του να παραιτηθεί της Έφεσης και να θέσει έτσι τέλος στη δίκη του Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο καταδικασθείς σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς αλλά και σε πολυετή κάθειρξη πρωτοδίκως για σειρά άλλων αδικημάτων, σε ανακοίνωσή του, την οποία ο υπογράφει ο συνήγορός […] The post Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βάζει τέλος στη δίκη του στο Εφετείο – Σταματάει και τις Πανελλαδικές appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
09:37 07/06/2023

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Αναγνωστόπουλου! Παραιτείται από την έφεση – Δεν θα δώσει πανελλήνιες

paraskhnio.gr
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του παραιτείται από την έφεση που είχε ασκήσει. Ο 35χρονος πιλότος, ο οποίος σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν έντεκα έτη και έξι μήνες και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ, με την έφεση που έχει ασκήσει ευελπιστούσε σε μείωση της ποινής. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό δεν θα Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Αναγνωστόπουλου! Παραιτείται από την έφεση – Δεν θα δώσει πανελλήνιες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:28 07/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Οι Πανελλήνιες δεν εξασφαλίζουν ευνοϊκότερη μεταχείριση» λέει ο δικηγόρος του

aek1924.gr
Η συμμετοχή στις πανελλήνιες δεν εξασφαλίζει ευνοϊκότερη μεταχείριση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του. Ο ίδιος όμως δηλώνει ότι η πράξη αυτή «θα συνεκτιμηθεί σε ένα επίπεδο από το δικαστήριο». «Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν το “όχημα” για την εξασφάλιση οποιασδήποτε ευνοϊκότερης μεταχείρισης», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχετικά με την απόφαση του εντολέα του να δώσει […] The post Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Οι Πανελλήνιες δεν εξασφαλίζουν ευνοϊκότερη μεταχείριση» λέει ο δικηγόρος του appeared first on AEK1924.gr.
19:37 04/06/2023

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

tlife.gr
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε τελικά Πανελλήνιες Εξετάσεις και εχθές το πρωί εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής To άρθρο Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 03/06/2023

Έκθεση για τη βία κατά των γυναικών έγραψε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

tovima
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει πανελλήνιες και σήμερα, πρώτη μέρα των εξετάσεων, κλήθηκε, όπως και όλοι οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξει τις απόψεις του για τη βία κατά των γυναικών.
16:00 02/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες, έγραψε Έκθεση για τη βία κατά των γυναικών

ieidiseis.gr
Κανονικά συμμετείχε σήμερα στις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και έγραψε Έκθεση με θέμα τη βία κατά των γυναικών!  Κανονικά έλαβε μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 της Παρασκευής στις Φυλακές Μαλανδρίνου και ξεκίνησε η διαδικασία. Πώς αντιμετώπισε άραγε το σημερινό θέμα της έκθεσης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που αφορούσε στη βία κατά των γυναικών; Ζήτημα το ο
14:46 02/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ειρωνεία – Το θέμα που έπεσε στην έκθεση που έπρεπε να γράψει για τις πανελλήνιες 2023

eleftherostypos.gr
«Αν το έκανε κάποιος επίτηδες, του βγάζω το καπέλο» «Τριβελίζει το μυαλό μου ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σήμερα έγραψε για τη βία ενάντια των γυναικών. Δηλαδή απίστευτο! Αν το έκανε κάποιος επίτηδες, του βγάζω το καπέλο.Επειδή γνώριζε ότι δίνει ο Μπάμπης, έβαλε τέτοιο θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 2/6 στον […] Το άρθρο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ειρωνεία – Το θέμα που έπεσε στην έκθεση που έπρεπε να γράψει για τις πανελλήνιες 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 02/06/2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ» – Η επιστολή του στην μητέρα της Κάρολαιν

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή δίκη για την άγρια δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, ο To άρθρο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ» – Η επιστολή του στην μητέρα της Κάρολαιν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 02/06/2023

Δολοφονία Καρολάιν : Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

news.gr
Η απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις φαίνεται πως άλλαξε προκειμένου να δώσει το «παρών» στην αίθουσα του Εφετείου όπου δικάζεται για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, τον Μάιο του 2021, και να παρέμβει εκφράζοντας αντιρρήσεις για μαρτυρίες που ακούστηκαν στο δικαστήριο. Παράλληλα, η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης…
16:37 01/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load