Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο»
10:00 - 07/06/2022
Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τρίτης. Μέσα σε […]
The post Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο
«Στο Survivor δεν μας επιτρεπόταν να αποχωρήσουμε οικειοθελώς, έτσι ήταν στο συμβόλαιο», είπε ο τραγουδιστής - «Έπινα αγιασμό, είχα πάρει το μπουκαλάκι με τον αγιασμό μαζί μου, έπινα και μου έδινε δύναμη»
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος: Στο Survivor πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω
Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μίλησε για το λόγο που ζηλεύει τη σύζυγό του, για τα χρήματα που πήρε από το Survivor, αλλά και το θαύμα που βίωσε. «Tο τραγούδι “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε” ήταν για τον Ρέμο, είπε να το αφήσουμε να το πούμε στο επόμενο cd ... Περισσότερα
To άρθρο Τριαντάφυλλος: Στο Survivor πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος για Survivor: Πήρα τα πιο πολλά λεφτά, σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο
Για τη συμμετοχή του στο Survivor, τον γιο του αλλά και τα χρήματα που κέρδισε στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά» τόνισε και εξήγησε πως είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. «Δεν μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο ριάλιτι. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δεν ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου» επεσήμανε. «Στο ριάλιτι πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο» τόνισε ο Τριαντάφυλλος. «Ο γιος μου με έβλεπε στο ριάλιτι, ήταν λίγο περίεργο για εκείνον, τον έπιανε το παράπον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤριαντάφυλλος: «Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο»
Ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην υψηλή αμοιβή που έλαβε από το Survivor αλλά και την πίστη του στον Άγιο Εφραίμ.
Διαβάστε το στο thebest.grΤριαντάφυλλος: «Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο»
Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην υψηλή αμοιβή που έλαβε από το Survivor αλλά και την πίστη του στον Άγιο Εφραίμ.
Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην υψηλή αμοιβή που έλαβε από το Survivor αλλά και την πίστη του στον Άγιο Εφραίμ. Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήρα τα πιο πολλά λεφτά στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤριαντάφυλλος: «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά στο Survivor, σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο»
Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως η αμοιβή που πήρε από το Survivor ήταν υψηλότερη από το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης.
Διαβάστε το στο neolaia.grΤριαντάφυλλος: "Στο Survivor πήρα σχεδόν τα διπλά χρήματα από το έπαθλο"
"Δεν μας επιτρεπόταν να αποχωρήσουμε οικειοθελώς, έτσι ήταν στο συμβόλαιο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr