Γιώργος Πιλίδης: Απαντά για την «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου – «Μου την είχαν στημένη»
13:38 - 07/06/2022
Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 καλεσμένος ο Γιώργος
To άρθρο Γιώργος Πιλίδης: Απαντά για την «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου – «Μου την είχαν στημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Μου την είχαν στημένη»
Ο γνωστός αθλητής της πάλης μίλησε για τη στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού στην εκπομπή «Τι λες τώρα» - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Γιωρίκας Πιλίδης για το περιστατικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Μου την είχαν στημένη»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιωρίκας Πιλίδης για το περιστατικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Μου την είχαν στημένη»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξέσπασμα που είχε πριν από λίγες ημέρες στην...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Πιλίδης: Πώς τους «πετσόκοψε» για έκρηξη στην Καραβάτου – «Μου την είχαν στημένη» [video]
Ο γνωστός αθλητής της πάλης Γιωργος Πιλιδης μίλησε για τη στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού στην εκπομπή «Τι λες τώρα» – Δείτε βίντεο Για την πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο γνωστός αθλητής της πάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την στιγμή που βγήκε […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιώργος Πιλίδης: Πώς τους «πετσόκοψε» για έκρηξη στην Καραβάτου – «Μου την είχαν στημένη» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΒΙΝΤΕΟ: Απαντά για την «έκρηξή» του ο Γιωρίκας Πιλίδης - «Μου την είχαν στημένη»
ΒΙΝΤΕΟ: Απαντά για την «έκρηξή» του ο Γιωρίκας Πιλίδης - «Μου την είχαν στημένη»
07/06/2022
Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 καλεσμένος ο Γιωρίκας Πιλίδης.
Ο γνωστός αθλητής της πάλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, στην οποία τον είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού, σε σημείο που να δακρύζει από τα νεύρα του.
Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξήγησε πως αφορμή για την «έκρηξή» του αυτή στάθηκε το γεγονός ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, εξαιρώντας την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως χθες έπεσε στην αντίληψή του ότι ένας από
Διαβάστε το στο filathlos.gr