Γιώργος Τράγκας: Ο ετεροθαλής αδερφός του στο Live News για την αμύθητη περιουσία – «Δεν ξέρω πως έβγαλε αυτά τα χρήματα»

17:34 - 07/06/2022

Σε θρίλερ έχει εξελιχτεί η υπόθεση με τα ακίνητα Γιώργου Τράγκα, καθώς η αμύθητη περιουσία του To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Ο ετεροθαλής αδερφός του στο Live News για την αμύθητη περιουσία – «Δεν ξέρω πως έβγαλε αυτά τα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τράγκας: Ξεσπά ο αδελφός του – «Δεν ξέρω πως έβγαλε αυτά τα χρήματα!»

Τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους, εξέφρασε ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, μιλώντας στο Live News.Τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους, εξέφρασε ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, μιλώντας στο Live News.«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της