Λάχανο-γκέιτ στην Αυστραλία: «Το λάχανο δεν είναι μαρούλι» λέει ο πρωθυπουργός για την απόφαση των KFC
13:56 - 09/06/2022
Ως «λάχανο-γκέιτ» περιέγραψε ο νέος πρωθυπουργός της Αυστραλίας την κρίση που έχει προκύψει μετά την απόφαση των KFC να αποσύρουν το μαρούλι από τα σάντουιτς και τα burger τους και να το αντικαταστήσουν με το λάχανο.
Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Άντονι Αλμπανέζι της Αυστραλίας ανέφερε πως η «παλαβή» απόφαση της εταιρείας fast food KFC να αντικαταστήσει το μαρούλι με λάχανο στα χάμπουργκερ με κοτόπουλο και στα άλλα προϊόντα της έχει προκαλέσει εθνική «κρίση». Σημείωσε πως απλά το λάχανο δεν είναι ίδιο με το μαρούλι, τονίζοντας πως «απλά δεν είναι σωστό».
Σημειώνεται πως η τιμή του μαρουλιού έχει εκτιναχθεί στην Αυστραλία. Σε μια χώρα όπου ο πληθωρισμός υπολογίζεται πως φθάνει τ
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr