Άκης Σακελλαρίου: «Νιώθω ότι η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

17:28 - 09/06/2022

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε σήμερα ο Άκης Σακελλαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Άκης Σακελλαρίου: «Νιώθω ότι η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Σακελλαρίου: Έπεσα σε κώμα 10 μέρες, η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. «Αναθεωρείς κάποια πράγματα, μετά από αυτό. Αλλά τώρα τελείωσε, πάμε για άλλα. Τα άσχημα μου έμαθαν να αγαπώ πιο πολύ τους ανθρώπους, να ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα ... Περισσότερα To άρθρο Άκης Σακελλαρίου: Έπεσα σε κώμα 10 μέρες, η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άκης Σακελλαρίου: «Η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο ηθοποιός μιλά για την περιπέτεια με την υγεία του και στέλνει το δικό του μήνυμα

Διαβάστε το στο in.gr

Άκης Σακελλαρίου: Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη Νόσο των Λεγεωνάριων και έπεσε για δέκα μέρες σε κώμα, μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου το μεσημέρι της Πέμπτης (09/06) ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός μάλιστα τόνισε πως νιώθει πως η ζωή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία ενώ εξήγησε πόσο άλλαξα η κοσμοθεωρία του μετά από όλο αυτό που βίωσε. «Αναθεωρείς κάποια πράγματα, μετά από αυτό. Αλλά τώρα τελείωσε, πάμε για άλλα. Τα άσχημα μου έμαθαν να αγαπώ πιο πολύ τους ανθρώπους, να ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε. Το έλεγα και πριν ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε και γελούσαν, αλλά έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σακελλαρί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του – «Η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο Άκης Σακελλαρίου το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο ηθοποιός, To άρθρο Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του – «Η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άκης Σακελλαρίου: “Η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία”

Άκης Σακελλαρίου: "Ήμουν ένας άνθρωπος που σωματοποιούσα πολύ το άγχος. Κάθε μέρα βλέπω πως η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία".

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο