Πεδουλάκης: "Δεν είμαστε σε κρίση"
00:03 - 18/10/2019
Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είναι σε κρίση παρά τη δεύτερη σερί ήττα, αναφέρθηκε στην απόφαση να πάρει την τελευταία κατοχή ο Νικ Καλάθης, ενώ απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με την παραμονή του Τζίμερ Φρεντέτ στον πάγκο στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας περιόδου.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ινσούα: "Θα είμαστε εξάδα"
Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε αποκλειστικά στον Νίκο Τζουάννη και τον Ισίδωρο Πρίντεζη εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον των πράσινων στο πρωτάθλημα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται άλλη ομάδα πλην του Τριφυλλιού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επανέλθει μετά από την ήττα με την Ξάνθη:
"Η αλήθεια είναι πως μπορύμε να επανέλθουμε ναι. Αν και μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Με την Ξάνθη ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι όμως μπορούμε εύκολα να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και έτσι δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι."
Για
Διαβάστε το στο novasports.gr