Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γυναικολόγο»
13:08 - 11/06/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική […]
The post Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γυναικολόγο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στεφανία Γουλιώτη: Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, η οποία δήλωσε πως στο παρελθόν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης! Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» λέγοντας πως παλαιότερα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από γιατρό, τον οποίο επισκεπτόταν για πρόβλημα στο ισχίο της: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ... Περισσότερα
To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Στεφανία Γουλιώτη: Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από γιατρό, ενώ απάντησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα. Την δεύτερη-τρίτη φορά έπαθα σοκ κι αποχώρησα. Δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα, δεν ήξερα πώς να το κάνω», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη. Η Στεφανία Γουλιώτη είπε στη συνέχεια για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν γνώριζα αυτή την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είχα επαφή μαζί του. Υπήρξ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτεφανία Γουλιώτη: Σοκάρει η ηθοποιός – «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από γιατρό, ενώ απάντησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα […]
Το άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Σοκάρει η ηθοποιός – «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό»
«Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.«Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από γιατρό, ενώ απάντησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό αλλά δεν τον κατήγγειλα»
Στην εκπομπή Open Weekend και την Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός
To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό αλλά δεν τον κατήγγειλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό - Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση»
Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την περίοδο που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΓνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, η οποία δήλωσε πως στο παρελθόν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης! Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» λέγοντας πως παλαιότερα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από γιατρό, τον οποίο επισκεπτόταν για πρόβλημα στο ισχίο της: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτεφανία Γουλιώτη: "Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό"
"Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr