Μπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα»
14:52 - 13/06/2022
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καριέρα της […]
The post Μπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Στο ξεκίνημά μου με αντιμετώπιζαν ως γλάστρα» (video)
«Το 'πέταξα' όταν ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω», είπε μεταξύ άλλων, η Μπάγια ΑντωνοπούλουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπάγια Αντωνοπούλου: Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα
Για την πορεία της στη δημοσιογραφία και το bullying που έχει δεχτεί στον χώρο των media μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Μπάγια Αντωνοπούλου. «Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως “α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, αλλά δεν μάσησα. Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως οι περισσότεροι. Πλέο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα»
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.«Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως “η γλάστρα”»
«Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”.
Διαβάστε το στο el.grΜπάγια Αντωνοπούλου: Mε αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα
Για την πορεία της στη δημοσιογραφία και το bullying που έχει δεχτεί στον χώρο των media μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Μπάγια Αντωνοπούλου. «Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα»
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν «μάσησα». Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά».
Διαβάστε το στο neolaia.gr