Ελένη Μενεγάκη: «Τριήμερο και να μην φύγω; Είχα ξεχάσει πως το ένα μου παιδί..»

15:24 - 14/06/2022

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί, αποκάλυψε στην εκπομπή της τους λόγους που δεν έφυγε από την Αθήνα για το τριήμερο. Όπως αποκάλυψε η γνωστή...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί έδινε εξετάσεις»

«Έμεινα Αθήνα το τριήμερο. Για μένα αυτό δεν το λες καλό. Τριήμερο και να μην φύγω, να μην πάω στην Άνδρο;», είπε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια Τον λόγο που δεν έφυγε εκτός Αθηνών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Είναι γνωστό, ότι η ίδια δεν χάνει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»