Παρθένα Χοροζίδου: «Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ»

19:14 - 14/06/2022

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. […] The post Παρθένα Χοροζίδου: «Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρθένα Χοροζίδου: Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ

Για την πιο αμήχανη της στιγμή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Παρθένα Χοροζίδου στην ΕΡΤ. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Παρθένα Χοροζίδου στο Στούντιο 4 με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο body shaming και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για ... Περισσότερα To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παρθένα Χοροζίδου: «Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ»

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: «Ήρθε μου είπε την χοντράδα, την κατάπια αλλά ήταν σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο