Τζένη Μπαλατσινού: «Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»
08:40 - 15/06/2022
Στην παρουσίαση της πρώτης της συλλογής με παιδικά ρούχα συνάντησε η κάμερα του Happy Day την
To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: «Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπαλατσινού: «Μετά τη γέννηση του γιου μου νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια, είναι σαν να ξαναζώ από την αρχή»
Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για τη μητρότητα και τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της ο ερχομός του γιου της
Διαβάστε το στο Τζένη Μπαλατσινού: «Χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»
Η Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη της παρουσίαση με παιδικά ρούχα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπαλατσινού: «ο γιος μου μου χάρισε χρόνια, είναι σαν να ξεκίνησα να ζω από την αρχή»
Μπαλατσινού: «ο γιος μου μου χάρισε χρόνια, είναι σαν να ξεκίνησα να ζω από την αρχή» H Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τόσο για την μητρότητα όσο και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι χάρη σε εκείνον νιώθει πιο ζωντανή από ποτέ. Με αφορμή την […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr