Ρούλα Πισπιρίγκου σε Πάνο Κοκκινόπουλο: Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή

16:34 - 15/06/2022

Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε με τον δικό του τρόπο στη Ρούλα ΠισπιρίγκουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Πάνο Κοκκινόπουλο: Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή

Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε με τον δικό του τρόπο στη Ρούλα Πισπιρίγκου Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο «θρίλερ» της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μια υπόθεση που άρχισε να απασχολεί τα Μέσα από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου. Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη και προφυλακίστηκε για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή» Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον λογαριασμό της στο Facebook. H 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται κύρια ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Το «μήνυμα» της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πάνο Κοκκινόπουλο: «Θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή»

Δεν ήταν μόνο τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου στα οποία είχε μεγάλη αγάπη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ούτε μόνο το σεμινάριο εγκληματολογίας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν θαυμάστρια του Πάνου Κοκκινόπουλου και των σειρών του στον οποίο είχε στείλει μάλιστα και μήνυμα. Στις 7 Δεκεμβρίου του 2019 είχε κάνει μια δημοσίευση η οποία […] The post Το «μήνυμα» της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πάνο Κοκκινόπουλο: «Θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ιράν: Προσφέρεται να βοηθήσει τη Βενεζουέλα στη σύγκρουση με τις ΗΠΑ

Ισραήλ: Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη σε επιχειρήσεις του στρατού

ΗΠΑ: Νέος γύρος συνομιλιών για την Γάζα με Αίγυπτο, Κατάρ και Τουρκία

80 παράνομοι μετανάστες σε Χίο και Σάμο - «Κυνηγητό» με το Λιμενικό

Γεωργιάδης: Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό - Το κράτος έχει απόλυτη ευθύνη να την παρέχει

The Voice: Επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου στο πλατό - «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»