Τραγωδία στο Παγκράτι: Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης Τζανετίνας - "Μου κράταγε το χέρι και έπεσε στο κενό" [Βίντεο]

18:30 - 15/06/2022

Αυτό είναι το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Παγκράτι, από το οποίο έπεσε και έχασε τη ζωή της η 36χρονη μητέρα - Σοκαριστική περιγραφή από τη γειτόνισσά της

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στο Παγκράτι - Γειτόνισσα 36χρονης: «Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι ενώ έπεφτε στο κενό»

Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι - Δεν είναι η πρώτη φόρα που στην πολυκατοικία γυναίκα βρίσκει τραγικό θάνατο

Διαβάστε το στο

Παγκράτι - Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης: «Μου κράταγε το χέρι και έπεφτε στο κενό»

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης Τζανετίνας: «Μου κράταγε το χέρι, θα με έπαιρνε μαζί της» [video]

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, το απόγευμα της Δευτέρας. Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από το δίπλα διαμέρισμα. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης Τζανετίνας: «Μου κράταγε το χέρι, θα με έπαιρνε μαζί της» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης: «Μου κράταγε το χέρι και έπεφτε στο κενό»

«Ναι μεν είναι δίπλα δίπλα, αλλά είχε μια ντουλάπα που η απόσταση του, από τη μια βεράντα στην άλλη, ήταν ένα μέτρο. Πώς να πηδήξει;» ανέφερε η γειτόνισσα της άτυχης 36χρονης στο LIVE NEWS. Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, το απόγευμα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τραγωδία στο Παγκράτι – Γειτόνισσα 36χρονης: «Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι ενώ έπεφτε στο κενό»

Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι – Δεν είναι η πρώτη φόρα που στην πολυκατοικία γυναίκα βρίσκει τραγικό θάνατο «Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δίπλα από το δικό μας το σπίτι, πριν από 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι […] The post Τραγωδία στο Παγκράτι – Γειτόνισσα 36χρονης: «Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι ενώ έπεφτε στο κενό» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις