Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΑΕΚ μετά από αίτημα του Παπαθεοδώρου

15:04 - 16/06/2022

Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΑΕΚ μετά από αίτημα του Παπαθεοδώρου 16/06/2022 Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, ύστερα από την αρνητική εισήγηση της επιτροπής προ-αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της, ως αποτέλεσμα του αιτήματος που είχε καταθέσει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο 46χρονος τεχνικός είχε εργαστεί στην «Ένωση» την περίοδο τη διετία 2019-2021 και προς το πρόσωπό του υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες.  

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΕΑ: Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ λόγω οφειλών στον Ηλία Παπαθεοδώρου

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού μετά την απόρριψη του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Basket League...

Διαβάστε το στο Zougla

ΕΕΑ: Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά την απόρριψη του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Basket League, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ λόγω οφειλών στον Παπαθεοδώρου

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού μετά την απόρριψη του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Basket League, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην προπονητής της, Ηλία Παπαθεοδώρου, για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της λόγω οφειλών προς το πρόσωπό του […] The post Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ λόγω οφειλών στον Παπαθεοδώρου appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΑΕΚ, μετά από αίτημα του Παπαθεοδώρου

Ακόμα ένα ζήτημα έρχεται να προστεθεί στις υποχρεώσεις της Βασίλισσας, καθώς η ΕΕΑ κατέπεσε την εγγυητική επιστολή της, μετά από αίτημα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ένα ακόμα σοβαρό αίτημα πρέπει να τακτοποιήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά την αρνητική εισήγηση της επιτροπής προ-αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ. Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανακοίνωσε ότι κατέπεσε η εγγυητική επιστολή […] The post Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΑΕΚ, μετά από αίτημα του Παπαθεοδώρου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ λόγω οφειλών στον Ηλία Παπαθεοδώρου

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού μετά την απόρριψη του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Basket League, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην προπονητής [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»