Ο Μοράτα επιστρέφει στην Ατλέτικο

18:02 - 16/06/2022

Ο Μοράτα επιστρέφει στην Ατλέτικο 16/06/2022 Ο Άλβαρο Μοράτα επιστρέφει στην Ατλέτικο, ύστερα από το "ναυάγιο" των συζητήσεων με τη Γιουβέντους για τη μόνιμη μετακίνησή του στο Τορίνο. Οι Ιταλοί δεν κάλυψαν τη ρήτρα αγοράς ύψους 35.000.000 ευρώ, που προβλεπόταν στο διετή δανεισμό του και οι συζητήσεις για άλλο ποσό δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Μοράτα κλήθηκε για τη θερινή προετοιμασία των "ροχιμπλάνκος" και σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα, θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες. Στην Ατλέτικο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του 2019-2020 ως δανεικός από την Τσέλσι. Το καλοκαίρι του 2020 οι Ισπανοί τον αγόρασαν για 35.000.000, αλλά τ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφθασε στην Ελλάδα

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφθασε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο ΣΕΦ για τον τρίτο τελικό της Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια με τραυματισμούς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μιλουτίνοφ είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στη Ρωσία, με δεδομένο ότι η ομάδα έχει αποκλειστεί και ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφθασε στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η νηστεία τρέφει την ψυχή!

ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΗΣΤΕΙΑ: Η νηστεία είναι αρχαιοπαράδοτη αρετή. Μαζί με την προσευχή προετοιμάζουν τον πιστό για τον σταυρό και την ανάσταση. Η νηστεία τρέφει την ψυχή. Το άρθρο Η νηστεία τρέφει την ψυχή! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ο Άρης… επέστρεψε στο γήπεδο (pics)

Ο Άρης επέστρεψε στο γήπεδο, καθώς σήμερα το πρωί άρχισε και επίσημα η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»