#Γιουβέντους

«Scouts των Σεβίλλη, Σίτι, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μπάγερν και Λειψία είδαν το Φενέρ – Ολυμπιακός»

aek1924.gr
Scouts τεράστιων clubs της Ευρώπης είδαν το ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί και συγκεκριμένα βάσει των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας «eldesmarque», η Σεβίλλη είχε άνθρωπο στις εξέδρες του «Σουκρού Σαράτσογλου», αλλά δεν ήταν η μόνη. «Το γεγονός ότι η Σεβίλλη είχε άνθρωπο στο ματς […] The post «Scouts των Σεβίλλη, Σίτι, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μπάγερν και Λειψία είδαν το Φενέρ – Ολυμπιακός» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 19/04/2024

Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»

onsports.gr
Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει «μαγέψει» την ποδοσφαιρική Ευρώπη και σύμφωνα…
13:17 18/04/2024

Έχασε τη δίκη με Κριστιάνο η Γιουβέντους: Του πληρώνει 9,8 εκατ. ευρώ!

aek1924.gr
Το ποσό των 9,8 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να καταβάλλει η Γιουβέντους στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τον άλλοτε σταρ της «Γιουβε» στην υπόθεση των χρημάτων που οφείλει η «Σινιόρα Βέκια» στον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ. Ως εκ τούτου η ομάδα του Τορίνο υποχρεούται να καταβάλει στον CR7 το ποσό των 9,8 εκατομμυρίων […] The post Έχασε τη δίκη με Κριστιάνο η Γιουβέντους: Του πληρώνει 9,8 εκατ. ευρώ! appeared first on AEK1924.gr.
00:37 18/04/2024

Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό

onsports.gr
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο Αντριάν Ραμπιό τις προθέσεις του…
15:17 16/04/2024

Χειρουργήθηκε για κάταγμα στη μύτη ο Σέζνι

aek1924.gr
Ο Βόιτσεχ Σέζνι χειρουργήθηκε για κάταγμα μύτης, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους. «Μετά τον αγώνα με την Τορίνο, ο Βότσεχ Σέζνι υποβλήθηκε σε εγχείρηση για κάταγμα των οστών της μύτης του» ανέφερε η Γιουβέντους σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση είχε «τέλειο αποτέλεσμα». Η διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του Πολωνού τερματοφύλακα δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά αναμένεται […] The post Χειρουργήθηκε για κάταγμα στη μύτη ο Σέζνι appeared first on AEK1924.gr.
15:37 14/04/2024

Γιουβέντους: Χειρουργήθηκε ο Στσέζνι

fosonline.gr
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γιουβέντους ο Βόιτσεχ Στσέζνι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη.
14:46 14/04/2024

Serie A-32η αγωνιστική: Το ντέρμπι του Τορίνο σε πρώτο πλάνο

pressaris.gr
Συνεχίζεται η δράση στην Serie A, με το ματς της Λάτσιο με την Σαλερνιτάνα να ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής. Οι λατσιάλι την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από τη Ρόμα στο Derby Della Capitale και θέλουν τη νίκη κόντρα στην ουραγό ομάδα του Σαλέρνο για να πιάσουν την εξάδα. Η Γιουβέντους το Σάββατο […] The post Serie A-32η αγωνιστική: Το ντέρμπι του Τορίνο σε πρώτο πλάνο appeared first on pressaris.gr.
12:09 12/04/2024

Τρέλα: Ιρλανδός Ευρωβουλευτής φόρεσε φανέλα της Τορίνο και έβρισε την Γιουβέντους! (vid)

aek1924.gr
O Ιρλανδός Ευρωβουλευτής Νικ Γουάλας εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο με φανέλα της Τορίνο και έβρισε την Γιουβέντους! Πάταγο έχει κάνει η εμφάνιση του Ιρλανδού Ευρωβουλευτή Νικ Γουάλας. Στο τέλος της ομιλίας του στο κοινοβούλιο ο αιρετικός πολιτικός, ο οποίος φορούσε μία φανέλα της Τορίνο, έκλεισε λέγοντας τα εξής: «Καλή επιτυχία στην Τόρο το Σάββατο. Σκ@τ@ στην […] The post Τρέλα: Ιρλανδός Ευρωβουλευτής φόρεσε φανέλα της Τορίνο και έβρισε την Γιουβέντους! (vid) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 11/04/2024

Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο: Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@» (video)

pressaris.gr
Μια επική στιγμή έλαβε χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Ιρλανδός πολιτικός, Μικ Γουάλας, έσκασε φορώντας φανέλα της Τορίνο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την αμφίεσή του, αφού δεν είναι κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο να βλέπεις κάποιον στον Ευρωκοινοβούλιο με εμφάνιση ομάδας. Ο Μικ Γουάλας πήρε τον λόγο και στο φινάλε της ομιλίας του είπε κάτι που δεν περίμενε […] The post Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο: Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@» (video) appeared first on pressaris.gr.
18:09 11/04/2024

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις και ο Ν. Άλβες παραμένει ελεύθερος

filathlos.gr
Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις και ο Ν. Άλβες παραμένει ελεύθερος 10/04/2024 Ελεύθερος θα παραμείνει μέχρι... νεωτέρας ο Ντάνι Άλβες, καθώς την Τετάρτη 10 Απριλίου το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε τις εφέσεις κατά της αποφυλάκισης του ποδοσφαιριστή, που καταδικάστηκε για βιασμό σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση. Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν αποφυλακίστηκε με την καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που εξασφάλισε από βραζιλιάνικο οργανισμό media με αντάλλαγμα ρεπορτάζ και συνέντευξη, αφού οι δικοί του τραπεζικοί λογαριασμοί είναι «παγωμένοι» λόγω δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του. Ο 40χρονος μπ
19:46 10/04/2024

Μυθικό τρολάρισμα από τον πρόεδρο της Νάπολι: «Φόρτσα Γιούβε…» (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλησε να τρολάρει τους ακόλουθούς του στο twitter, με επικό ποστάρισμα συγχαρητηρίων στην Γιούβε… Στάμπια Η κόντρα της Νάπολι με την Γιουβέντους κρατάει δεκαετίες ολόκληρες και με αφορμή την άνοδο της Γιούβε Στάμπια από την Serie C στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ο ιδιοκτήτης των «Παρτενοπέι», θέλησε να κάνει ένα […] The post Μυθικό τρολάρισμα από τον πρόεδρο της Νάπολι: «Φόρτσα Γιούβε…» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
09:37 09/04/2024

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Τρομερός διασυρμός του Άγιαξ, προχώρησε με νίκη η Γιουβέντους

Παραπολιτικά
Η Φέγενορντ συνέτριψε 6-0 τον Άγιαξ στο "Ντε Κούιπ" για την Eredivisie, ενώ η Γιουβέντους μείωσε τη διαφορά από τη Μίλαν με το 1-0 επί της Φιορεντίνα, στα πιο σημαντικά παιχνίδια για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
02:00 08/04/2024

Serie A: Ο Γκάτι κράτησε τη Γιουβέντους σε τροχιά Champions League, 1-0 την Φιορεντίνα - Δείτε το γκολ

ProtoThema.gr
H Μεγάλη Κυρία πήρε το ντέρμπι με τους Βιόλα και εδραιώθηκε στην τριάδα, δείχνοντας πως δύσκολα θα χάσει το Champions League της νέας σεζόν
01:00 08/04/2024

Ένα και να… καίει και το ντέρμπι στη Γιουβέντους (video)

pressaris.gr
Πήρε το ντέρμπι με τη Φιορεντίνα και εδραιώνεται στην τριάδα η Γιουβέντους! Η Γηραιά Κυρία βρήκε το γκολ που ήθελε με τον Γκάτι, θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από ημίχρονο αλλά δεν το έκανε και τελικά περιορίστηκε στο 1-0 χάρη στον Γκούτι, νιώθοντας τη μεγάλη -πλην όμως ανούσια- πίεση των «βιόλα» στην επανάληψη. Μοιάζει […] The post Ένα και να… καίει και το ντέρμπι στη Γιουβέντους (video) appeared first on pressaris.gr.
00:09 08/04/2024

Θετικός για επιστροφή στη Γιουβέντους ο Κόντε

pressaris.gr
Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ιταλός τεχνικός είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης για την αντικατάσταση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από το Τορίνο. Ο Κόντε φέρεται να είχε αρνηθεί το προηγούμενο διάστημα πρόταση […] The post Θετικός για επιστροφή στη Γιουβέντους ο Κόντε appeared first on pressaris.gr.
14:09 06/04/2024

Γιουβέντους: Φαβορί ο Τιάγκο Μότα για την τεχνική ηγεσία

pressaris.gr
Η καρέκλα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... τρίζει στη Γιουβέντους και από τη Γαλλία αποκαλύπτουν πως το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει ακούει στο όνομα Τιάγκο Μότα. The post Γιουβέντους: Φαβορί ο Τιάγκο Μότα για την τεχνική ηγεσία appeared first on pressaris.gr.
23:09 05/04/2024

Βλάχοβιτς: «Όνειρο η κατάκτηση του Champions League με τη Γιουβέντους!»

fosonline.gr
O Nτούσαν Βλάχοβιτς δήλωσε «υπερήφανος που είμαι στην Γιουβέντους» ενώ τόνισε ότι  όνειρο του είναι «η κατάκτηση του  Champions League»  με τους «μπιανκονέρι»
19:46 04/04/2024

Coppa Italia: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό για την Γιουβέντους, 2-0 τη Λάτσιο - Δείτε τα γκολ

ProtoThema.gr
Κιέζα και Βλάχοβιτς οι σκόρερς για την ομάδα του Αλέγκρι - Στην Ρώμη στις 23 Απριλίου η ρεβάνς
01:00 03/04/2024

Γιουβέντους: «Τρίζει» η καρέκλα του Αλέγκρι

aek1924.gr
Δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι της Γιουβέντους από τα τελευταία αποτελέσματα, με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βρίσκεται στον «αέρα». Τελικοί θα είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς όπως αναφέρει η «Tutto Sport», η διοίκηση της θα εξετάσει την απόλυση του αν δεν πάρει νίκες σε αυτά Serie A, […] The post Γιουβέντους: «Τρίζει» η καρέκλα του Αλέγκρι appeared first on AEK1924.gr.
14:37 02/04/2024

Αθλητικές μεταδόσεις: Γιουβέντους – Λάτσιο για το Κύπελλο

eretikos.gr
Αθλητικές μεταδόσεις: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Premier League ανοίγει την Τρίτη (02/04) όπου θα διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις. Η πιο σημαντική θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπου η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Τότεναμ, ενώ συνεχίζεται η «μάχη» για την αποφυγή του […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:58 02/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load