Έρωτας Μετά: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος (photos)
02:16 - 18/10/2019
Έρωτας Μετά: Η Ευγενία Σαμαρά έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά. Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της, ενώ ανέφερε όσα πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν αλλά και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Νόρας. Μίλησε μου για την ηρωίδα που υποδύεσαι, τη Νόρα… «Στη Νόρα μου αρέσει που χώνει τη μύτη της παντού. Είναι πολύ περίεργη. Μέσα σε μια άσχημη περίοδο της ζωής της, πολύ καταθλιπτική, παθαίνει αυτή την εμμονή με την υπόθεση της Άννας. Είναι ένα ωραίο πεδίο, που μπορεί ένας ηθοποιός να παίξει και να ζήσει αυτό που είναι ένα μεγάλο
The post Έρωτας Μετά: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος (photos) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος
Η Ευγενία Σαμαρά έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά. Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της, ενώ ανέφερε όσα πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν αλλά και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Νόρας. Μίλησε μου για την ηρωίδα που υποδύεσαι, τη Νόρα… «Στη Νόρα μου αρέσει που χώνει τη μύτη της παντού. Είναι πολύ περίεργη. Μέσα σε μια […]
The post ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr