«Ο Πούτιν δεν ακούει κανέναν» είπε ο Ζελένσκι στον Μακρόν
07:14 - 17/06/2022
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι τόνισε σήμερα στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν πως αμφιβάλλει αν υπάρχει νόημα (όφελος) στον διάλογο με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου. «Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πιθανότητα ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας να είναι έτοιμος να ακούσει οτιδήποτε», είπε ο Ζελένσκι σε συνέντευξη Τύπου […]
The post «Ο Πούτιν δεν ακούει κανέναν» είπε ο Ζελένσκι στον Μακρόν appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Πούτιν δεν ακούει κανέναν» είπε ο Ζελένσκι στον Μακρόν
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι τόνισε σήμερα στον γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν πως αμφιβάλλει αν υπάρχει νόημα (όφελος) στον διάλογο με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου.
«Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πιθανότητα ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας να είναι έτοιμος να ακούσει οτιδήποτε», είπε ο Ζελένσκι σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο μαζί με ευρωπαίους ηγέτες.
«Φαίνεται πως αυτήν τη στιγμή (ο Βλαντίμιρ Πούτιν) πρώτα παίρνει αποφάσεις και μετά μιλάει σε οποιονδήποτε… Δεν αφορά μόνο τον Εμανουέλ (Μακρόν), δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν σήμερα ηγέτες στον κόσμο που θα μπορούσαν μεμονωμένα να υποχρεώσουν τη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο», δήλωσε ο Ζελέν
Διαβάστε το στο grtimes.gr