Νίκος Μουτσινάς: «Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε πρόβες»
08:20 - 17/06/2022
Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια προσωπική εξομολόγηση εκ βαθέων, μιλά στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο. Πότε άρχισε […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε πρόβες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα αγόρι, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες»
Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, το coming out στους γονείς του και την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι του αρέσει κάποιος του ίδιου φύλου
Διαβάστε το στο Νίκος Μουτσινάς: «Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε πρόβες»
Για το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι gay, το πρώτο του coming out και την αντίδραση των γονιών του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο.Για το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι gay, το πρώτο του coming out και την αντίδραση των γονιών του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο.Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι τη σεξουαλικότητά σου; Ξέρω ‘γω; Όπως όλοι, φαντάζομαι. Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς: "Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε πρόβες"
"Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝίκος Μουτσινάς: «Γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα αγόρι, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες»
Νίκος Μουτσινάς: «Γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα αγόρι, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες» Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, το coming out στους γονείς του και την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι του αρέσει κάποιος του ίδιου φύλου Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, σχετικά με τη σεξουαλικότητά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr