Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο παιδί μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες»
09:06 - 17/06/2022
Το δικό της μήνυμα στον γνωστό ράπερ Light θέλησε να στείλει σήμερα μέσα από την εκπομπή
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο παιδί μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη για Light: «Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι το χρήμα, τα όπλα και οι γυναίκες δεν είναι το παν»
Η παρουσιάστρια απάντησε, μέσω της εκπομπής της στον τράπερ για τις δηλώσεις που έκανε, σχετικά με τους γονείς και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη: Αφοπλιστική απάντηση στον Light – «Δεν είναι το παν το χρήμα και οι γκόμενες»
Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει μία μικρή συμβουλή στον ράπερ και να στείλει το δικό της μήνυμα για την ανατροφή των παιδιών
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες»
Θέση απέναντι στην κόντρα ανάμεσα στον Light και την Μπέττυ Μαγγίρα πήρε η Ελεονώρα Μελέτη και έδωσε τη μικρή συμβουλή της στον γνωστό τράπερ. Η παρουσιάστρια παρακολούθησε τα όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Light και του έστειλε το δικό της μήνυμα για να του εξηγήσει ότι στην […]
The post Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr