Γιώργος Καράβας: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τη Σοφία Χατζηπαντελή»

09:24 - 17/06/2022

Στα εγκαίνια καταστήματος συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία πολλούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους και ο To άρθρο Γιώργος Καράβας: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τη Σοφία Χατζηπαντελή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καράβας: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τη Σοφία Χατζηπαντελή, είναι top model»

Ο κριτής του GNTM μίλησε για τη νέα σεζόν του διαγωνισμού, τους συνεργάτες του και αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούγονται για τη νέα κριτή

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καράβας: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τη Σοφία Χατζηπαντελή, είναι top model»

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων.Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων.Το γνωστό μοντέλο και κριτής πλέον, του GNTM αναφέρθηκε στη νέα του θέση και δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στο κανάλι. «Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι νέο στην καρέκλα του κριτή. Είμαι ο Γιώργος και είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα. Δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της