Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση»

14:48 - 17/06/2022

Στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δημοσιότητα, την υποκριτική […] The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ... και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη δημοσιότητα, την υποκριτική και το δημοσίευμα που τον ενόχλησε.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου, όπως όλους μας, και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση

Ο δημοφιλής ηθοποιός- από το ρόλο του ως «Λάμπρος» στις «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Ο δημοφιλής ηθοποιός- από το ρόλο του ως «Λάμπρος» στις «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, την υποκριτική και το δημοσίευμα που τον ενόχλησε. «Φυσικά απολαμβάνω τη δημοσιότητα κι όλα τα καλά της αλλά όχι όλο αυτό που συνεπάγεται. Είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: "Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση"

"Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο