Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση»
14:48 - 17/06/2022
Στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δημοσιότητα, την υποκριτική […]
The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ... και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση»
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη δημοσιότητα, την υποκριτική και το δημοσίευμα που τον ενόχλησε.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημήτρης Γκοτσόπουλος: Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου, όπως όλους μας, και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση
Ο δημοφιλής ηθοποιός- από το ρόλο του ως «Λάμπρος» στις «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Ο δημοφιλής ηθοποιός- από το ρόλο του ως «Λάμπρος» στις «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, την υποκριτική και το δημοσίευμα που τον ενόχλησε. «Φυσικά απολαμβάνω τη δημοσιότητα κι όλα τα καλά της αλλά όχι όλο αυτό που συνεπάγεται. Είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Γκοτσόπουλος: "Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση"
"Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr