Πέτρος Ίμβριος: «Έχω θυμώσει, έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»
15:26 - 17/06/2022
Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Love it και στην Κατερίνα Νινιού. Ο τραγουδιστής ανάμεσα […]
The post Πέτρος Ίμβριος: «Έχω θυμώσει, έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Ίμβριος: «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»
«Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο, να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο Πέτρος Ίμβριος: Έχω θυμώσει, έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα
Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ίμβριος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και τους στίχους της ραπ μουσικής. «Όχι (δεν έχω παράπονα). Μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Δεν δίνω και πολλή σημασία. Δημοκρατία έχουμ. Τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. Έχω θυμώσει αλλά δεν το έχω κάνει θέμα» είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος. «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος» σημείωσε ενοχλημένος ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής δέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέτρος Ίμβριος: «Έχω θυμώσει, έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»
Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού. Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για το δημοσίευμα που έχει τύχει να διαβάσει για τον ίδιο και τον ενόχλησε.
Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού. Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για το δημοσίευμα που έχει τύχει να διαβάσει για τον ίδιο και τον ενόχλησε. «Όχι (δεν έχω παράπονα). Μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε και δεν δίνω πολλή σημασία. Τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Ίμβριος: «Έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»
Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη «Love it» και στην Κατερίνα Νινιού. Ο γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα σε
To άρθρο Πέτρος Ίμβριος: «Έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠέτρος Ίμβριος: Έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα
Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων για ένα δημοσίευμα που αφορούσε τον ίδιο και τον είχε ενοχλήσει. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είπε στην κάμερα του “Love It” ότι κάποτε είχαν γράψει ότι παντρεύτηκε την Ναταλία Γερμανού για να κάνει καριέρα. “Μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει. Δημοκρατία έχουμε και δεν δίνω […]
The post Πέτρος Ίμβριος: Έχουν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr