Ζέτα Δούκα: «Έχω φάει χαρακιές, έχω φάει καρπαζιές, έχω φάει χαστούκι»

18:42 - 18/06/2022

Την Ζέτα Δούκα συνάντησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η […] The post Ζέτα Δούκα: «Έχω φάει χαρακιές, έχω φάει καρπαζιές, έχω φάει χαστούκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέτα Δούκα: Έχω φάει χαρακιές, έχω φάει καρπαζιές, έχω φάει χαστούκι

Την Ζέτα Δούκα συνάντησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνιστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα παιδικά της χρόνια και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχθηκε στο σχολικό της περιβάλλον. Ειδικότερα, η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε πως «στο σχολείο υπήρχαν άτομα, συμμαθητές μας, που δεν μας συμπαθούσαν και μπορεί να μας έκαναν πράγματα τα οποία μας έφερναν σε δύσκολη θέση. Θυμάμαι τέτοια περιστατικά. Ήμουν όμως ένα παιδί που πάντοτε προσπαθούσα να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα μέσα μου. Θεωρώ δηλαδή ότι είχα την ψυχραιμία, αν και δεν ξέρω πως γιατί δεν μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μου ενέπνευσε αυτοπεποίθηση. Δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζέτα Δούκα: "Έχω φάει χαρακιές, έχω φάει καρπαζιές, έχω φάει χαστούκι"

"Δεν μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μου ενέπνευσε αυτοπεποίθηση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο